Hodebånd til russ

Hodebånd til russ

Hva er hodebånd

I mange år har hodebånd vært en viktig del av russetiden. Det er en av de beste måtene for russen å vise hvilken russebuss, russebil og russevan eller konseptgruppe de er på. Hodebånd finnes i mange forskjellige farger, men de vanligste er sort og hvit. Det er også de fargene som gir best resultat når man trykker på logoteksten. Det varierer fra russegruppe til russegruppe hvor mange hodebånd man bestiller pr person, men et sted mellom 10 og 40 er det vanligste for en gruppe å ha til ett slipp.

Les også: Dugnad for russ

Hva skal være på hodebåndet

Det vanligste og det som gir best resultat er å trykke logoteksten på hodebåndet. 

Så lenge russegruppen har en ferdig designet logo har man alt man trenger til hodebåndet. Noen russegrupper gjør også det lille ekstra og får logoteksten custom designet for hodebåndet. Det kan være å legge til ekstra detaljer i bokstavene eller små budskap til russetiden

Det er mulig å ha figurer og andre elementer på hodebåndet, men dersom det ikke er designet med tanke på at det skal være på et hodebånd, kan det bli smått, utydelig og ødelegge designet. Det er bedre å bruke dette på stickers eller banner.

Les også: Alt om russelogo

Hvor får man tak i hodebånd?

De fleste aktørene i russebransjen tilbyr hodebånd i en eller annen form. Noen tilbyr det kun med selskapets logotekst, mens andre aktører selger hodebånd med russegruppen logotekst. Det er også vanlig blant anktørene og gi det ut som en del av sponsen når russegruppen har gjennomført en eller flere runder med dugnad. Hodebånd er også noe mange aktører deler ut i konkurranser og lignende så det kan være smart å følge med på Instagram. Det er vanlig å bestille hodebånd sammen med russelogo, banner og stickers.

Hva koster hodebånd

Prisen på hodebånd varierer fra aktør til aktør, men det er vanlig at prisen pr hodebånd blir lavere når man kjøper flere hodebånd. Kvaliteten på hodebåndene er som regel lik hos de fleste aktørene og bomull er det vanligste stoffet. Det er viktig å ha logo på plass før man bestiller hodebånd og se alltid på leveringstiden. Noen velger å ha egen logotekst til hodebånd, dette gir et rene resultat.

Bestill hodebånd

Bestilling av hodebånd kan gjøres elektronisk på Dugnadsiden. Last opp ferdig logofil i png uten bakgrunn (transparent bakgrunn), velg antall og om dere skal ha sorte eller hvite hodebånd. Vi anbefaler å ha en egen logofil med kun teksten av logoen. Leveringstid på hodebånd er ca 4 uker. 

  • 10 stk - 2.500kr

  • 20 stk - 3.000kr

  • 30 stk - 4.000kr

  • 40 stk - 5.000kr

  • 50 stk - 6.000kr

  • 60 stk - 6.500kr

  • 70 stk - 7.000kr

  • 80 stk - 8.000kr

  • 90 stk - 9.000kr

  • 100 stk - 9.500kr

Få sponset hodebånd

Dugnadsiden sponser flere av sine sponsorgrupper med hodebånd med eget logo. Ved å gjennomføre en eller flere salgsdugnader kan grupper sikre seg blant annet sponset stickers, hodebånd og banner. En av gruppene som har fått hodebånd er russegruppen Utopia fra Nittedal som er russ i 2021. 

Hvor mange hodebånd bør vi bestille?

Det varierer veldig fra russegruppe til russegruppe, men det vanligste er rundt 10 hodebånd pr medlem.

Hvorfor bruker man hodebånd?

Hodebånd har blitt mer og mer populært de siste årene, både som hodeplagg, men mange russ bytter hodebåndene med andre russegrupper og deler dem ut.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔