Ledige stillinger

Som Norges største dugnadselskap er vi alltid på jakt etter nye talenter og stjerner. Her finner du våre ledige stillinger.

Ledig stilling: Account manager

Type: Fulltid
Søknadsfrist: Snarest

Som Norges største dugnadselskap for russ er vi alltid på jakt etter nye talenter og stjerner. Vi holder til på flotte kontorer på Høvik i O.H. Bangs vei 51. Kontoret er langs motorveien og det tar kun 3 minutter å gå fra Høvik Kirke (buss) eller Høvik togstasjon. Det er ca 15 minutters reisevei fra Oslo S med kollektiv og/eller bil. Det er også gode parkeringsmuligheter i nabolaget hvis man kommer med bil.

Vi har flere store møterom, mindre møterom, felles spiseplass, felles kjøkken, flere toaletter, dusj, felles arbeidsrom og en lounge med blant annet bordtennisbord og golfsett hvis man vil ha en aktiv pause.

Vi er et ungt team med sultne og ivrige ansatte fra ulike steder i Oslo, Akershus og Buskerud. Vi er sosiale og liker å gjøre sosiale ting sammen med teamet og våre samarbeidspartnere. Våre ansatte er vanligvis mellom 18 år - 35 år.

Hvis du har lyst til å jobbe med oss så anbefaler vi deg å sende en søknad på en av våre ledige stillinger som du finner over. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Les mer her