Bambus ankelsokker

  • 1-5 dager leveringstid
  • Bestill nå, betal senere
  • One size / Unisex

Våre bambus ankelsokker kommer i en pakke med 10 par hvite one-size sokker til kun 150 kr. Vi anbefaler en salgspris på 300 kr, noe som gir deg en fortjeneste på 150 kr per pakke! Bambus sokkene er av god kvalitet og behagelige å ha på seg. Med både ankelsokker og dressokker tilgjengelig i bambus, dekker vi alle behovene dine. Vi er stolte av å støtte WWF i deres viktige arbeid for å bevare isbjørnens habitat. En del av overskuddet fra salget går direkte til WWF, slik at du ikke bare selger sokker, men også bidrar til en bedre verden. Våre sokker er laget av en perfekt blanding av 80% bambus, 15% polyester og 5% elastan, og kan enkelt vaskes på 30 grader. Med våre bambus sokker får du ikke bare kvalitetssokker, men også en sjanse til å gjøre en forskjell.

Bestill Få tilbud
Fortjeneste kr. 150 ,-

Tjen Penger med Våre Bambus Ankel Sokker!

Bambus ankel sokker - det perfekte valget for både herre og dame som ønsker komfort, stil og god fortjeneste!

Sjekk også ut bambus dressokker

La føttene dine nyte den naturlige mykheten og pusteevnen til våre bambus ankel sokker. Laget av førsteklasses bambusfibre, gir disse sokkene en følelse av velvære uansett hvor du går.

Ved å velge våre bambus ankel sokker, tar du et bevisst valg for miljøet. Bambus er en bærekraftig og fornybar ressurs som gir deg muligheten til å nyte luksusen samtidig som du bidrar til å bevare planeten vår for kommende generasjoner.

I tillegg til å tilby enestående komfort og sokker som ser bra ut på, gir våre bambus ankel sokker deg også muligheten til å tjene en solid fortjeneste gjennom en bambus dugnad. Russebussen Nice for What gjorde én enkelt sokkedugnad og tjente hele 45.000 kr. Jentene fra Bergen solgte kun 15 pakker med sokker hver og varene ble solgt unna med en gang. Bussen valgte å ha sokkedugnad i tillegg til flere runder med doruller, og satt igjen med en fortjeneste på over 300.000 kr etter fem runder med dugnad.

Eksempel på hvor mye dere kan tjene på bambus sokkedugnad:

  • Hvis russebussen har 21 medlemmer og alle selger 14 pakker med sokker hver, kan dere potensielt tjene 44 100 kr.

  • For et idrettslag med 150 personer som selger 10 pakker hver, kan inntjeningen bli så mye som 225 000 kr.

  • Er dere en vandregruppe på 12 personer og selger 8 par hver, tjener dere 14 400 kr.

Les mer om å gjøre salgsdugnader

Opplev komforten og stilfølelsen av våre bambus ankel sokker samtidig som du gjør en bambus dugnad med god fortjeneste.

Gå inn på våre produkter og bestill dine egne par i dag!

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔