Dopapir dugnad

 • 3-lags mykt papir
 • Bestill nå, betal senere
 • 1-5 dager leveringstid

En sekk med 56 ruller DS toalettpapir kjøpes for 265 kr og vi anbefaler at dere selger det videre for 500 kr. Dette gir dere en fortjeneste på 235 kr per sekk. Papiret er 3-lags mykt papir av 100 % nyfiber. En rull er ca. 18 meter. Papiret er miljømerket med Svanemerket. Ellers går deler av overskuddet av salget til WWF for å støtte isbjørner.

Bestill Få tilbud
Fortjeneste kr. 235 ,-

Tjen penger på dopapir dugnad

Dopapir dugnad er en av de vanligste salgsdugnadene. Det er vanlig å selge sammen med tørkeruller og fungerer perfekt både for idrettslag, skoleklasser, russ og andre grupper og organisasjoner som vil tjene penger på dugnad. De fleste grupper har flere runder i løpet av året og selger til faste kunder.

Dugnadsiden har prøvd rundt 10 ulike leverandører siden vår oppstart i 2011 og har i dag det perfekte produktet som fungerer til dopapir dugnad - både av kvalitet, forpakning og mengde! På denne måten er det også enklere å gjøre denne dugnaden flere ganger og selge til fornøyde kunder.

Det vanligste er å selge 10-15 sekker med dopapir per person. De fleste pleier også å selge mellom 5-7 sekker med tørkepapir samtidig på samme dugnad. De fleste velger å kjøpe begge produkter.

Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent inn. Dere bestiller elektronisk på Dugnadsiden, og vanlig leveringstid er 2-5 arbeidsdager. Dere kan selv velge leveringsdato i slutten av bestillingen.

Dopapir dugnad for idrettslag

Toalettpapir dugnad er en vanlig dugnad for idrettslag, og gjøres oftest i kombinasjon med tørkerull for å tjen penger til klubben.

Hvordan tjene penger til idrettslag er det mange lagledere og frivillige i idretten som lurer på. En dopapir dugnad er en av de enkleste dugnaden å gjennomføre da det er forbruksvarer alle trenger, i tillegg er det en dugnad med god fortjeneste. Det er derfor mange idrettslag som gjør denne salgsdugnaden for å tjene penger til idrettslag, turneringer i innland og utland, treningsleir, nytt utstyr og mange andre ting.

Tjen penger til klubben ved å gjennomføre enkle salgsdugnader som en toalettpapir dugnad. Eksempler på fortjeneste:

 • Et helt idrettslag med 500 medlemmer som selger 5 sekker hver tjener 587.500 kr på én dugnad idrettslag

 • Et helt idrettslag med 200 medlemmer som selger 7 sekker hver tjener 329.000 kr én dugnad idrettslag

 • Et enkelt lag i en klubb eller idrettsforening med 20 utøvere som selger 5 sekker hver tjener 23.500 kr én dugnad idrettslag

Les mer om dugnad for idrettslag

Dopapir dugnad for skoleklasser

Tjen penger til klassen! Dugnad for skoleklasser har de siste årene blitt mer og mer populært, og det er ingen tvil om at en av favorittene er dorull dugnad for å tjen penger til klassen. Å tjene penger til klassetur ved å selge doruller som dugnad er enkel å gjennomføre og har en av de høyeste fortjenestene. Dette gjør at elevene må betale mindre fra egen lomme og en dugnad kan være avgjørende for å gjennomføre en klassetur.

Eksempler på hvor mye en skoleklasse kan tjene:

 • En skoleklasse med 26 elever som selger 6 sekker hver tjener 36.660 kr på én skoledugnad

 • Er det 5 elever i en skoleklasse som selger 8 sekker hver tjener de 9.400 kr på én skoledugnad

 • Et helt klassetrinn med 85 elever som selger 7 sekker hver tjener 139.825 kr på én skoledugnad

Les mer om dugnad for skoleklasse

Dopapir dugnad for russ

For russ er toalettpapir dugnad og tørkerull dugnad den vanligste salgsdugnaden. Nesten alle russebusser gjennomfører minst en dorull dugnad, og det er også veldig populært blant russevans, russebiler, vandreruss, konseptgrupper og andre russegrupper. Dette er også den dugnaden russegrupper tjener mest penger på, og siden toalettpapir er forbruksvare er denne dugnaden også den enkleste å gjøre flere ganger. Russebusser starter ofte i 1. klasse på VGS og har som oftest 1-2 runder i året. Mindre grupper som russebiler og vandreruss starter ofte i 2. klasse eller 3. klasse og har 1-2 runder i året.

Eksempler på fortjeneste:

 • Russebuss med 27 medlemmer som selger 14 sekker toalettpapir og 6 sekker tørkeruller hver tjener 126.900 kr på én russedugnad

 • Vandreruss eller konseptgruppe med 16 medlemmer som selger 13 do og 7 sekker tørkeruller hver tjener 75.200 kr på én russedugnad

 • Russebil eller russevan med 7 medlemmer som selger 12 sekker do og 6 sekker tørk hver tjener 29.610 kr på én russedugnad

Husk at dette er dugnad man gjør flere ganger. Dersom en russebuss ut i fra eksempelet over tjener 126.900 kr på en dugnad, og har denne dugnaden 5 ganger frem til russetiden vil det utgjøre 634.500 kr. Dette kan dekke store deler av russetid budsjettet.

Les mer om dugnad for russ

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔