Samarbeidspartnere

Dugnadsiden har valgt å ha flere gode samarbeidspartnere for å kunne dekke behovet til kundene våre best mulig. Vi har samarbeidspartnere i russebransjen som er for våre kunder som er russ (russebuss, russebil og konseptgrupper), og andre samarbeidspartnere som er mer relevant for skoleklasser og idrettslag. Disse samarbeidspartnerne har vi håndplukket slik at vi har fått de tryggeste, største og beste på markedet. Gjennom et samarbeid med Dugnadsiden hjelper vi dere med å få de beste dealene hos våre samarbeidspartnere.

Høvik Hørsel er en klinikk som forsker på lyd og hørsel. De tilbyr godkjente ørepropper til russ som sørger for at lyden dempes til et ikke-skadelig nivå, samtidig som akustiske signaler, tale og musikk fortsatt er hørbart.

Russebuss.no er en av de største i Norge på bygging av russebusser, utleie av busser, lyd/lys, interiør og eksteriør. Dette er en leverandør som er veldig relevant for alle våre kunder som er på russebuss. Alle våre kunder som er på russebuss har mulighet til å få ekstra gode priser og rabatter hos Russebuss.no. Det er også mulig å lage egne avtaler hvor man nedbetaler bussen hos Russebuss.no med dugnader fra oss. Vi har et veldig tett samarbeid med Russebuss.no hvor vi også deler kontorer.

Beta House

Beta House er et filmproduksjonsselskap som lager alle videoene til Dugnadsiden. Vi har hatt samarbeid i flere år og har også delt kontorer over en lengre periode. Vi bruker Beta House til filming av reklamefilmer, slippfester for russ, rulling med russebusser og andre type filmer vi bruker på nettside og i sosiale medier.

Russedress er den største leverandøren av russeklær på markedet. De tilbyr alt av klær til russetiden, russedresser og konseptklær; hoodies, crewnecks, hodebånd, capser osv. Russedress holder til sentralt i Oslo og har flere showroom hvor russegrupper kan komme og se og prøve klærne.

Russehjelpen er samlingspunktet for alle russens behov — fra russetreff og dugnadsjobber til lyd, lys og russeklær. Russehjelpen har oversikt over utallige leverandørene i russemarkedet, og hjelper russen med å finne frem til det de trenger av utstyr og tjenester.

Systima er et softwareselskap som hjelper oss med regnskap, nettside og internsystemer. Dugnadsiden har samarbeidet med Systima siden 2017 og har et veldig tett samarbeid.

Wright trafikkskole har holdt på siden 1997 og er Norges største trafikkskole med over 30 trafikkskoler fordelt over Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge. Dugnadsiden har et eksklusivt samarbeid med Wright som gjør at alle våre kunder med sponsoravtale får 10% rabatt på grunnpakken på førerkort klasse B, Superpakke BE, Superpakke B96 og trafikalt grunnkurs. Denne rabatten tilsvarer ca 2.000 kr per medlem. En gruppe på 20 medlemmer har derfor mulighet til å få opp til 40.000 kr rabatt hos Wright via et samarbeid med Dugnadsiden.