Samarbeidspartnere

Dugnadsiden har valgt å ha flere gode samarbeidspartnere for å kunne dekke behovet til kundene våre best mulig. Vi har samarbeidspartnere i russebransjen som er for våre kunder som er russ (russebuss, russebil og konseptgrupper), og andre samarbeidspartnere som er mer relevant for skoleklasser og idrettslag. Disse samarbeidspartnerne har vi håndplukket slik at vi har fått de tryggeste, største og beste på markedet. Gjennom et samarbeid med Dugnadsiden hjelper vi dere med å få de beste dealene hos våre samarbeidspartnere.

Høvik Hørsel er en klinikk som forsker på lyd og hørsel. De tilbyr godkjente ørepropper til russ som sørger for at lyden dempes til et ikke-skadelig nivå, samtidig som akustiske signaler, tale og musikk fortsatt er hørbart.

Russedress er den største leverandøren av russeklær på markedet. De tilbyr alt av klær til russetiden, russedresser og konseptklær; hoodies, crewnecks, hodebånd, capser osv. Russedress holder til sentralt i Oslo og har flere showroom hvor russegrupper kan komme og se og prøve klærne.

Russehjelpen er samlingspunktet for alle russens behov — fra russetreff og dugnadsjobber til lyd, lys og russeklær. Russehjelpen har oversikt over utallige leverandørene i russemarkedet, og hjelper russen med å finne frem til det de trenger av utstyr og tjenester.

Systima er et softwareselskap som hjelper oss med regnskap, nettside og internsystemer. Dugnadsiden har samarbeidet med Systima siden 2017 og har et veldig tett samarbeid.

Wright trafikkskole har holdt på siden 1997 og er Norges største trafikkskole med over 30 trafikkskoler fordelt over Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge. Dugnadsiden har et eksklusivt samarbeid med Wright som gjør at alle våre kunder med sponsoravtale får 10% rabatt på grunnpakken på førerkort klasse B, Superpakke BE, Superpakke B96 og trafikalt grunnkurs. Denne rabatten tilsvarer ca 2.000 kr per medlem. En gruppe på 20 medlemmer har derfor mulighet til å få opp til 40.000 kr rabatt hos Wright via et samarbeid med Dugnadsiden.

Dreamevent tilbyr alt du trenger - fra oppblåsbar nattklubb til partytelt med DJ og lydanlegg. Du kan nå finne komplette slippakker på deres nettside, skreddersydd for å gjøre hageslippet ditt spektakulært. Alle russegrupper som har avtale gjennom dugnadsiden får nå 25% rabatt på leieprisen hos Dreamevent