Informasjonsskriv til foresatte

Dugnadsiden tilbyr salgsdugnader hvor skoleklasser, russ, idrettslag og andre organisasjoner og grupper kjøper produkter for å selge de videre. Dette er et infoskriv til fakturamottaker og foresatte slik at dere har all informasjon knyttet til dugnaden.

Levering

Varene sendes hjem til en valgfri adresse, og trenger derfor en leveringsadresse når man bestiller. En pall tar cirka 1 kvm og er cirka 2,2 meter høy på det høyeste.

Når dere har bestilt blir dere oppringt rett før levering av varer. Selve leveringen kommer mandag – fredag mellom 08.00 og 16.00.

Da vi ikke kjører ut varene selv kan vi dessverre ikke garantere at varene blir levert på avtalt dag, men i 9 av 10 tilfeller kommer varene på avtalt dato. Det er ingen aldersgrense på den som tar i mot varene og det er ingen krav til signering ved levering. Dersom det ikke er noen hjemme når sjåføren kommer vil de sette varene utenfor huset.

Faktura

Noen dager etter leveringen blir det sendt faktura pr. e-post og post. Det blir kun sendt en faktura pr bestilling og vi har ikke muligheten til å dele den. Fakturamottaker må være fylt 18 år.

Skal du stå på faktura eller er det noe du lurer på angående faktura? Ta kontakt:

Telefon: 64 80 90 64
Mail: kontakt@dugnadsiden.no

Her får du svar på våre mest spurte spørsmål:

Aldersgrense

Fakturamottaker kan være en annen person enn den som mottar varene, men vi sender ikke varene før det er en over 18 år som kan stå på fakturaen. Dette må fylles inn ved bestilling.

Det er ingen aldersgrense på den som tar i mot varene.

Betaling og betalingsfrist

Det er vanlig at gruppene betaler fakturaen selv, selv om den står på en person over 18 år. Det viktigste for oss er å ha en åpen og god dialog med gruppen og fakturamottaker for å unngå misforståelser. Det er vanlig at gruppene har en egen konto som de overfører penger til og betaler fakturaen fra denne kontoen.

Vi opererer med 14 dager betalingsfrist fra den dagen varene blir levert. Dersom det er problemer med betalingsfristen ber vi dere ta kontakt med faktura@dugnadsiden.no for å finne en god løsning for alle parter.

Returrett

Vi følger Norges lover og har 14 dager returrett, gruppen er selv økonomisk ansvarlig for returen og kan enten levere varene selv til lageret vårt eller benytte et tilbud vi får av fraktselskapet. Dersom gruppen får utsatt betalingsfristen blir ikke returfristen utsatt. 

Ved samarbeidsavtale

Gruppen velger den pakken de føler de klarer å gjennomføre og som passer dem best. Om gruppen etter en eller to runder med salgsdugnad ønsker å endre pakke kan de gjøre det uten problemer. Dersom gruppen går ned til en mindre pakke vil sponsorbeløp og bonuser følge den nye pakken.

Kontakt oss

Om det er noe annet dere ønsker å vite er det bare å ta kontakt med oss på
Telefon: 64 80 90 64
Mail: kontakt@dugnadsiden.no