Salgstips

Her finner du gode salgstips som kan gjøre dugnadsarbeidet enklere.

Skal dere tjen penger til klasse, er formålet med dugnaden russetiden eller kanskje dere ønsker å dra på treningsleir og skal tjen penger til klubben? Uansett hva dere har som formål med dugnaden, sikrer vi dere dugnad med god fortjeneste!

Start salget så tidlig som mulig

Vi anbefaler at dere starter å selge produktene så tidlig som mulig. Noen grupper velger å forhåndsselge mens de fleste velger å starte selge når de får varene eller når de har bestilt. Dersom dere ikke har forhåndssolgt anbefaler vi at hele gruppen starter å selge dugnaden med en gang dere har bestilt.

Tips til hvem dere kan selge til:

  • Foreldre

  • Besteforeldre

  • Tanter og onkler

  • Venninner / kompiser av foreldrene deres

  • Familievenner

  • Kolleger av foreldrene deres

  • Naboer

  • Andre personer du/dere har personlig relasjon til

Gjør salget mest mulig personlig

Vi anbefaler at dere gjør salget mest mulig personlig. Husk at de som ønsker å støtte dere ved å kjøpe deres dugnadsprodukter oftest ønsker å støtte deg/dere personlig. Vi vil derfor anbefale at dere tar kontakt med de som dere kjenner best først. Vi anbefaler å spørre personlig eller over telefon, da det er enklere å selge inn produktet og fortelle hvorfor deres potensielle kjøpere skal støtte dere.

Selg til samme personer i flere omganger

Dere selger en forbruksvare av dog kvalitet, som betyr at de som kjøper av dere vil trenger mer produkter i fremtiden. Noter hvem dere selger dugnad til, så det er enklere å selge til samme personer flere runder. Vi anbefaler også at dere sier dette når dere selger så kjøperne deres kan ta kontakt med dere når de trenger flere produkter.

Bestillingslister og salgslister til sosiale medier

Vi anbefaler at alle på gruppen som er med og selger og foresatte legger ut et salgsark på Facebook og Instagram. Dette kan øke salget ved å nå ut til enda flere potensielle kjøpere. Dere finner de ulike salgsark til sosiale medier her.

Dersom dere ønsker bestillingslister for å legge på kjøkkenet / kantine eller lignende så kan dere laste ned riktig bestillingsliste her.

Ta kontakt på kontakt@dugnadsiden.no om det er noen bestillingslister / salgsark dere ikke finner.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔