Om oss

Dugnadsiden er en trygg samarbeidspartner som har levert dugnader siden 2011, og har hjulpet over 13.000 grupper og organisasjoner med å nå sine formål. Vi har hjulpet idrettslag, korps, skoleklasser, russ og andre grupper i løpet av våre 12 år i bransjen.

Dugnadsiden ble stiftet i 2010/2011 som en skolebedrift / ungdomsbedrift av Robin Røed ved Akademiet Videregående skole i Oslo. Dette startet som et skoleprosjekt gjennom faget entreprenørskap, som er et skolefag av Ungt Entreprenørskap. Dugnadsiden vant en rekke priser og fikk mye oppmerksomhet. Selskapet ble senere stiftet som et vanlig selskap 01.10.2011.

Selskapet ble på denne tid stiftet som et enkeltmannsforetak av samme grunnlegger og fikk org. nr 977 323 599. Vi definerer derfor 01.10.2011 som vår “bursdag” og stiftelsesdato da det var første gang det var registrert som et ordentlig selskap utenfor skolesystemet. Selskapet vokste og grunnleggeren ønsket å registrere selskapet fra et enkeltmannsforetak til et Aksjeselskap (AS) av praktiske grunner. Han startet derfor Dugnadsiden AS med org nr 815 154 622. Stiftelsesdato for aksjeselskapet var 17.03.2015. Senere er selskapsnavnet endret fra Dugnadsiden AS til Ubique AS. Det er samme selskap med samme organisasjonsnummer. Ubique er latinsk og betyr overalt.

Vår visjon

Vår visjon er at alle i skandinavia skal bruke et av våre produkter hver dag

Våre verdier

Handlekraftig – Profesjonell – Tilpasningsdyktig – Kvalitet – Trygghet

“Dugnadsiden er et handlekraftig og profesjonelt team som hjelper grupper med å nå sine mål. Vi tilpasser oss hver enkelt situasjon for å møte deres forventninger ved å levere kvalitet i alle ledd. I et samarbeid med oss er dere i trygge hender. Vi er Dugnadsiden.“

Hos oss er dere i trygge hender. Vi har gode samarbeidspartnere og har høye krav til våre leverandører for å kunne tilby et av landets beste kvaliteter på alle våre produkter. Vi kan med stolthet si at vi er en av Norges største dugnadsider og ser frem til nye og spennende utfordringer!

Våre ansatte

Dugnadsiden blir styrt av daglig leder Anine Thoresen.
Vi er et ungt team på rundt 10 fulltidsansatte hvor alderen normalt er mellom 18 til 35 år. Vi sitter alle stasjonært på vårt kontor i Høvik. Vi er en hyggelig og sosial gjeng som også omgås på fritiden. Dersom du ønsker å jobbe hos oss kan du lese om våre ledige stillinger.

Selskapsinformasjon

Adresse: O.H. Bangs vei 51, 1363 Høvik
Selskapsnavn: Ubique AS
Org. nr: 815 154 622 MVA

Telefon: +47 64 80 90 64
Mail: kontakt@dugnadsiden.no

Til foreldre og foresatte

Vi har laget et informasjonsskriv til foresatte med informasjon om prosessen og hvilke rettigheter og plikter som påhviler våre kunder.