Julekort

Julekort

  • Gratis frakt
  • 1-5 dager leveringstid
  • Bestill nå, betal senere

En pakke med 10 doble julekort og 10 konvolutter kjøpes for 75 kr og vi anbefaler at dere selger videre for 150 kr, som gir dere en fortjeneste på 75 kr per pakke. De ulike julekortene i pakken kommer med ulikt design hvor det er både stående og liggende julekort. Julekortene er FSC merket, som er en internasjonal merkeordning for å sørge for at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Julekort har høysesong fra oktober til desember. Deler av overskuddet av salget går til WWF for å støtte isbjørner.

Bestill
Fortjeneste kr. 75,-

Tjen penger på dugnad

Mange ønsker å sende en hyggelig hilsen til familie og venner i juleperioden. Dugnad med julekort er derfor en perfekt dugnad i tidsperioden oktober - desember. Det er ulikt juledesign med både liggende og stående design. Det kommer med konvolutt til hvert kort. Julekort koster vanligvis mellom 25 - 50 kr i butikken per kort, og her har dere mulighet til å selge fine julekort til en veldig billig penge.

Kortene tar lite plass og er enkelt å lagre og også frakte til de som kjøper fra dere. Dersom dere ønsker en gratis vareprøve så send mail til kontakt@dugnadsiden.no så blir det sendt ut fortløpende.

Det vanligste er å selge mellom 8 og 12 julekort per person. Dere tjener 75 kr per julekort.

En gruppe på 7 personer som selger 12 julekort hver tjener 6.300 kr.

En gruppe på 26 personer som selger 12 julekort hver tjener 23.400 kr.

Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. Dere bestiller elektronisk på våre nettsider. Vanlig leveringstid er 2-5 arbeidsdager.

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Russebuss Asker 2021

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Mona Solum Bakke

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Gry F.Stensrud

Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontaker vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔