10 doble julekort fra Dugnadsiden, perfekte for salg!

Julekort

 • 1-5 dager leveringstid
 • Bestill nå, betal senere

En pakke med 10 doble julekort og 10 konvolutter kjøpes for 125 kr og vi anbefaler at dere selger videre for 200 kr, som gir dere en fortjeneste på 75 kr per pakke. De ulike julekortene i pakken kommer med ulikt design hvor det er både stående og liggende julekort. Julekortene er FSC merket, som er en internasjonal merkeordning for å sørge for at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Julekort har høysesong fra oktober til desember. Deler av overskuddet av salget går til WWF for å støtte isbjørner.

Bestill Få tilbud
Fortjeneste kr. 75 ,-

Tjen penger på julekort dugnad

Mange ønsker å sende en hyggelig hilsen til familie og venner før jul. Dugnad med julekort er derfor en perfekt dugnad i tidsperioden oktober - desember. Det er ulikt juledesign med både liggende og stående design med konvolutt til hvert kort. Julekort koster vanligvis mellom 25 - 50 kr i butikken per kort, og her har dere mulighet til å selge fine julekort til en billig penge samtidig som dere tjener gode penger på dugnad.

Julekortene tar lite plass og er enkelt å lagre og også frakte til de som kjøper fra dere. Dersom dere ønsker en gratis vareprøve så send mail til kontakt@dugnadsiden.no så blir det sendt ut fortløpende.

Det vanligste er å selge mellom 5 og 15 pakker per person. Dere selger en pakke med 10 kort for 200 kr og tjener 75 kr per pakke. Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. Dere bestiller elektronisk på Dugnadsiden. Vanlig leveringstid er 2 - 7 arbeidsdager.

Julekort dugnad for Idrettslag

En julekort dugnad for idrettslag er en dugnad som ofte gjennomføres sammen med tennbrikett dugnad.

En salgsdugnad med julekort en er enkel og fin dugnad før julen. Mange idrettslag selger julekort til familie, venner og bekjente og bruker fortjenesten på en juleavslutning eller turnering. En dugnad med julekort er enkel å gjennomføre og tar liten plass.

Eksempler på hvor mye et idrettslag kan tjene på dugnad med julekort:

 • Et helt idrettslag med 300 medlemmer som selger 5 julekort hver tjener 112.500 kr

 • Et helt idrettslag med 100 medlemmer som selger 10 julekort hver tjener 75.000 kr

 • Et enkelt lag i en klubb eller idrettsforening med 25 utøvere som selger 12 julekort hver tjener 22.500 kr

Julekort dugnad for skoleklasser

Å gjennomføre en julekort dugnad på en skoleavslutning er en enkelt og smart måte å tjene penger på til en klassetur. Skoleklassene som planlegger en klassetur får redusert egenandelen ved å gjennomføre denne enkle dugnaden.

Eksempler på hvor mye en skoleklasse kan tjene:

 • Et helt klassetrinn med 80 elever som selger 7 julekort hver tjener 42.000 kr

 • En skoleklasse med 24 elever som selger 12 julekort hver tjener 21.600 kr

 • Er det 6 elever i en skoleklasse som selger 15 julekort hver tjener de 6.750 kr

Julekort dugnad for russegrupper

Russegrupper har gjerne flere forskjellige dugnader og det er smart å velge forskjellige produkter for god variasjon. Julekort er en fin salgsdugnad å gjennomføre og det er lett å selge julekort til foreldre, besteforeldre, onkler og tanter. Julekortene har en høy fortjeneste som gjør at russegruppen får en rimeligere russetid og må bruke mindre penger fra egen lomme.

En russegruppe kan blant annet tjene:

 • Russebuss med 23 medlemmer som selger 12 julekort hver tjener 20.700 kr

 • Vandreruss eller konseptgruppe med 15 medlemmer som selger 10 julekort hver tjener 11.250 kr

 • Russebil eller russevan med 7 medlemmer som selger 15 julekort hver tjener 7.875 kr 

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Snackzone drifter kioskene på diverse arenaer i Norge, og på større arrangementer har vi et stort behov for personale. Vi har samarbeidet med Dugnadsiden i snart 10 år og vi etter stor pris på samarbeidet. De leverer alltid når det er behov

— Øyvind Ronæss

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔