Tørkepapir til dugnad fra Dugnadsiden

Tørkerull dugnad

 • Mykt papir
 • 1-5 leveringsdager
 • Bestill nå, betal senere

En sekk med 28 ruller DS tørkerull kjøpes for 265 kr og vi anbefaler at dere selger videre for 500 kr. Dette gir dere en fortjeneste på 235 kr per sekk. Papiret er 2-lags mykt papir av 100 % nyfiber. En rull er ca. 16 meter. Papiret er miljømerket med Svanemerket. Ellers går deler av overskuddet av salget til WWF for å støtte isbjørner.

Bestill Få tilbud
Fortjeneste kr. 235 ,-

Tjen penger på dugnad med tørkerull

Dugnad med tørkerull er en av de vanligste salgsdugnadene. Det er vanlig å selge sammen med dopapir dugnad og fungerer perfekt både for russidrettslagskoleklasser og andre grupper og organisasjoner som vil tjene penger på dugnad.

Vi har prøvd rundt 10 ulike leverandører av tørkepapir siden vår oppstart i 2011 og har i dag det perfekte produktet som funker til tørkepapir-dugnad - både av kvalitet, forpakning og mengde! Tørkerullene er 2 lags mykt papir, og er produsert av en av Nordens største leverandører av tørkepapir. Når dere selger et kvalitetsprodukt er det enklere å gjennomføre denne dugnaden flere ganger, og selge til faste fornøyde kunder.

Det vanligste er å selge 3-10 sekker tørkeruller per person. De fleste pleier også å selge mellom 5-20 sekker dopapir per person som selges samtidig på samme dugnad. De fleste ønsker å kjøpe både doruller og tørkeruller.

Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. Dere bestiller elektronisk på Dugnadsiden. Vanlig leveringstid er 2-5 arbeidsdager, og dere bestemmer selv hvilken dato dere ønsker å få varene levert i bestillingsskjemaet.

Dugnad tørkerull for idrettslag

Dugnader er en viktig inntektskilde for å tjene penger til idrettslaget. Tørkerull dugnad er en av de vanligste dugnad for idrettslag, og blir ofte solgt sammen med dopapir. Tørkepapir er en forbruksvare man finner i alle hjem, og derfor en av de enkleste dugnadene man kan gjennomføre. Det er høy fortjeneste, og derfor veldig lønnsomt å selge for idrettslag.

Tjen penger til laget ved å gjennomføre salgsdugnad med kun tørkepapir. Eksempler på fortjeneste:

 • En klubb med 600 medlemmer som selger 7 sekker hver tjener 987.000 kr

 • Et helt idrettslag med 270 medlemmer som selger 5 sekker hver tjener 317.250 kr

 • Et enkelt lag i en klubb eller idrettsforening med 25 utøvere som selger 4 sekker hver tjener 23.500 kr 

Les mer om dugnad for idrettslag

Dugnad tørkepapir for skoleklasser

Det har blitt mer og mer populært med dugnad for skoleklasser de siste årene. Det er en super måte å tjene inn penger til klassetur og gjør at elevene slipper å betale så mye fra egen lomme. Tørkepapir er en populær dugnad ettersom det er høy fortjeneste og lettsolgte produkter. De fleste selger tørkepapir og dopapir samtidig.

Eksempler på hvor mye skoleklasser kan tjene:

 • En skoleklasse med 28 elever som selger 5 sekker hver tjener 32.900 kr.

 • Er det 7 elever i en skoleklasse som selger 10 sekker hver tjener de 16.450 kr.

 • Et helt klassetrinn med 75 elever som selger 6 sekker hver tjener 105.750 kr.

Les mer om dugnad for skoleklasse

Dugnad tørkerull for russ

Den vanligste dugnaden for russ er helt klart tørkepapir og toalettpapir. Det er en dugnad nesten alle russegrupper gjennomfører minst en gang. Russebusser og større russegrupper har gjerne tørkerull- og dopapir dugnad flere ganger og tjener inn store deler av budsjettet sitt på disse. Russebusser starter normalt med dugnader allerede i 1. klasse på videregående og har 1-2 dugnader i året. Mindre grupper som russebiler, russevaner og russegrupper starter i 2. klasse eller 3. klasse. 

Eksempler på fortjeneste:

 • Russebuss med 24 medlemmer som selger 12 sekker toalettpapir og 5 sekker tørkeruller hver, tjener 95.880 kr

 • Vandreruss eller konseptgruppe med 18 medlemmer som selger 14 sekker med dopapir og 5 sekker tørkepapir hver, tjener 80.370 kr

 • Russebil eller russevan med 6 medlemmer som selger 15 sekker do og 6 sekker tørk hver, tjener 29.8610 kr

Ikke glem at dugnaden kan gjennomføres flere ganger. Dersom en russebuss tjener 95.880 kr på en dugnad, og har denne dugnaden fem ganger frem til russetiden vil de sitte igjen med en fortjeneste på 479.4000 kr. Dette dekker store deler av utgiftene på en russebuss sitt budsjett!

Les mer om dugnad for russ

Miljømerke og kvalitet

Våre doruller og tørkeruller er av vårt eget merke: Dugnadsiden. Vi har topp kvalitetsprodukter som er spesiallaget for å gjennomføre en dugnad best mulig. Vi har tilpasset våre produkter etter kundens tilbakemelding.

Svanemerket: Vårt dopapir og tørkerull er svanemerket som er et kvalitetsstempel på at visse miljøkrav er oppfylt under produksjonen. Svanemerket er på emballasjen.

Grønt punkt: Dugnadsiden er med i grønt punkt, og både dorullene og tørkerullene har grønt punkt miljømerket på emballasjen. Dette betyr at vi donerer til Grønt punkt for hver kilo plast vi produserer. Grønt punkt bruker pengene på markedsføring og bevisstgjøring av sortering.

WWF: Dugnadsiden samarbeider med WWF som er verdens største organisasjon mot utrydningstruet dyr. Deler av overskuddet fra salget går til WWF, som også står nevnt på baksiden av emballasjen på både dorullene og tørkepapiret.

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Snackzone drifter kioskene på diverse arenaer i Norge, og på større arrangementer har vi et stort behov for personale. Vi har samarbeidet med Dugnadsiden i snart 10 år og vi etter stor pris på samarbeidet. De leverer alltid når det er behov

— Øyvind Ronæss

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔