Eske med tennbriketter fra Dugnadsiden.no

Tennbriketter

 • 1-5 dager leveringstid
 • Bestill nå, betal senere
 • Topp kvalitet

En boks med 200 brune briketter kjøpes for 150 kr og vi anbefaler at dere selger videre for 300kr. Våre tennbriketter er et 100 % naturprodukt hvor det er tilsatt vegetabilsk voks for enklere fyring. Brikettene er FSC merket, som er en internasjonal merkeordning for å sørge for at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Tennbriketter har høysesong på vinterhalvåret men det er også noen som velger å selge tennbriketter på sommerhalvåret. Deler av overskuddet av salget går til WWF for å støtte isbjørner.

Bestill Få tilbud
Fortjeneste kr. 150 ,-

Tjen penger på tennbrikett dugnad

Dugnad med tennbriketter i vinterhalvåret er en stor favoritt for både idrettslagskoleklasserruss og andre grupper som ønsker å tjene penger på dugnad. Ved hjelp av vårt naturprodukt kan potensielle kjøpere effektivt tenne opp peis, grill, bål og vedovn. Vi har et lekkert flamme-design på boksene som gjør at den passer fint ved siden av peisen eller annet ildsted. Tennbriketter kan også bli kalt opptenningsbriketter.

Det vanligste er å selge mellom 7 - 20 produkter per person. Dere selger en boks med 200 tennbriketter for 300 kr og tjener 150 kr per boks. Mange idrettslag har en tennbriketter dugnad når det starter å bli kaldt så de har fin mulighet til å selge tidlig i sesongen da etterspørselen er størst. Høysesong for tennbriketter er mellom september og april.

Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. Når dere er klare å bestille gjør dere dette elektronisk på Dugnadsiden.no. Vanlig leveringstid er 2-5 arbeidsdager, og dere kan selv velge hvilken leveringsdato dere ønsker å få varene levert. Varene kan bli levert til en valgfri adresse og kommer som oftest på pall med lastebil.

Tennbriketter dugnad for idrettslag

En av de mest populære dugnadene i høst og vintersesongen blant idrettslag er tennbriketter. En tennbrikett dugnad for idrettslag er en lettsolgt dugnad som gir en god fortjeneste og kan fint kombineres med andre produkter som julekort. Dugnadsiden har hjulpet mange idrettslag med å tjene gode penger på tennbriketter.

Eksempler på hvor mye et idrettslag kan tjene på en runde med tennbrikett dugnad:

 • Om det er 250 medlemmer, hvor alle selger 7 pakker med tennbriketter hver, tjener dere 262.500 kr

 • Om det er 120 medlemmer, hvor alle selger 8 pakker med tennbriketter hver, tjener dere 144.000 kr

 • Et enkelte lag på 18 spillere, hvor alle selger 15 pakker hver med tennbriketter, tjener dere  40.500 kr

Les mer om dugnad for idrettslag

Tennbrikett dugnad for skoleklasser

En skoleklasse gjennomfører dugnader for å tjene penger til klassen. Mange skoleklasser drar på klassetur med Hvite Busser, Norges tur, leirskole og lignende. Salg av tennbriketter kan være en god inntektskilde for å gjennomføre lignende aktiviteter.

En smart måte å gjøre en tennbriketter dugnad på er å forhåndsselge. Da bestiller man det som er solgt og har en risikofri dugnad.

 • Et helt klassetrinn med 76 elever som selger 7 pakker med tennbriketter hver tjener 79.800 kr

 • En skoleklasse med 24 elever som selger 10 pakker med tennbriketter hver tjener 36.000 kr

 • Er det 6 elever i en skoleklasse som selger 12 pakker med tennbriketter hver tjener de 10.800 kr

Les mer om dugnad for skoleklasser

Tennbriketter dugnad for russegrupper

Dugnad med tennbriketter er en populær dugnad for russ i mange år. En tennbriketter dugnad er enkel å gjennomføre, gir høy fortjeneste og selges like godt separat som i kombinasjon med for eksempel en dopapir dugnad og dugnad sokker.

Det krever lite forberedelser til en tennbrikett dugnad da tennbrikettene tar lite plass og ofte er solgt før de blir levert. Dere bestemmer selv hvor dere ønsker å få varene levert, og det vanligste er å få det levert til et medlem på russegruppen som bor i et hus med stor uteplass. 

Eksempler på hvor mye en russegruppe kan tjene:

 • En russebuss på 26 personer tjener 46.800 kr ved å selge 12 bokser med tennbriketter hver.

 • En vandreruss gruppe på 19 personer tjener 42.750 kr ved å selge 15 bokser med tennbriketter hver.

 • En russebil eller russevan på 8 personer tjener 12.000 kr ved å selge 10 bokser med tennbriketter hver.

Les mer om dugnad for russ

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Snackzone drifter kioskene på diverse arenaer i Norge, og på større arrangementer har vi et stort behov for personale. Vi har samarbeidet med Dugnadsiden i snart 10 år og vi etter stor pris på samarbeidet. De leverer alltid når det er behov

— Øyvind Ronæss

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔