Tennbriketter

Tennbriketter

  • Gratis frakt
  • 1-5 dager leveringstid
  • Bestill nå, betal senere

En boks med 200 brune briketter kjøpes for 100 kr og vi anbefaler at dere selger videre for 200 kr. Våre tennbriketter er et 100 % naturprodukt hvor det er tilsatt vegetabilsk voks for enklere fyring. Brikettene er FSC merket, som er en internasjonal merkeordning for å sørge for at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Tennbriketter har høysesong på vinterhalvåret men det er også noen som velger å selge tennbriketter på sommerhalvåret. Deler av overskuddet av salget går til WWF for å støtte isbjørner.

Bestill
Fortjeneste kr. 100,-

Tjen penger på dugnad

Tennbriketter er en stor favoritt på vinterhalvåret. Ved hjelp av vårt naturprodukt kan potensielle kjøpere effektivt tenne opp peis, grill, bål og vedovn. Vi har et lekkert flamme-design på boksene som gjør at den passer fint ved siden av peisen eller annet ildsted.

Det vanligste er å selge mellom 12-15 produkter per person. Dere tjener 100 kr per boks.

En gruppe på 9 personer som selger 15 bokser hver tjener 13.500 kr.

En gruppe på 24 personer som selger 15 bokser hver tjener 36.000 kr.

Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. Dere bestiller elektronisk på våre nettsider. Vanlig leveringstid er 2-5 arbeidsdager.

Dugnad med tennbriketter i vinterhalvåret er en stor favoritt for både idrettslag, skoleklasser, russ og foreninger!

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Russebuss Asker 2021

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Mona Solum Bakke

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Gry F.Stensrud

Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontaker vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔