Alt om dopapir dugnad

Alt om dopapir dugnad

Dopapir dugnad er både elsket og hatet, men det er den dugnaden idrettslag, skoleklasser, russegrupper, korps og alle andre organisasjoner gjennomfører flest ganger. Bakgrunnen til det er at det en den enkleste og mest kjente dugnaden. Det er høy fortjeneste, lettsolgte produkter og en dugnad man kan ha flere ganger.

Les også: Dugnad for idrettslag.

Hva er en dopapir dugnad

Det kan være vanskelig å velge hvilken dugnad man skal gjennomføre da det finnes utallige produkter å selge. Noen har god erfaring med å selge sokker og andre likeså med å selge tennbriketter. Den mest lettsolgte dugnaden er og forblir doruller. Den har de fleste nordmenn et forhold til, enten som en selger eller en kjøper. Det fine med en dopapir dugnad er at den selger seg selv. Toalettpapir er noe alle trenger og alltid har brukt for. Det er også en forbruksvare så kundene vil trenge påfyll etter en stund, og da passer det fint med en ny runde dugnad med toalettpapir.

Hvordan gjennomføre en dopapir dugnad

Det er mange måter å gjennomføre en toalettpapir-dugnad på og det finner ingen fasit. Noen velger å forhåndsselge varene sånn at de vet nøyaktig hva som er solgt, mens andre setter et mål med antall sekker hver person skal selge. Uavhengig av fremgangsmåte er det smart å bruke nettverket sitt til å selge varene. Vi anbefaler sterkt å ringe venner og bekjente, da er det lettere å få et ja. I tillegg har Dugnadsiden flotte salgsark som kan legges ut på Facebook og Instagram, og bestillingslister hvor man skriver hvem som har bestilt hva og om de har betalt. Det fungerer også å legge flyers om dugnad i postkassene til naboer.

Det er vanlig å selge mellom 10-15 sekker med toalettpapir per person, de fleste legger også til 5-7 sekker med tørkepapir da flere av kundene gjerne ønsker begge. 

Hvor bestiller man toalettpapir

Bestilling av doruller kan gjøres elektronisk på Dugnadsiden. Når man er klare til å bestille er det noen ting som må være på plass. Leveringsadresse og fakturamottaker er de viktigste tingene og dersom det er noen som har en stor oppkjørsel eller god plass utenfor huset er det normalt at varene leveres der. Sørg for å avtale en leveringsdato som passer for alle i gruppen, så slipper leveringsmottaker å oppebevare alle varene over lenger en lengere periode. Fakturamottakeren må være over 18 år, dersom ingen på gruppen har fylt 18 år kan man høre med foreldre om noen av de kan stå ansvarlig. Det er viktig å ha en klar avtale på at alle skal betale inn sin del før fakturaen forfaller. 

Les også: Hvordan fungerer en dugnad?

Dopapir av høy kvalitet

Dopapiret til Dugnadsiden er 3-lags papir av 100 % nyfiber, noe som resulterer i mykt toalettpapir. En rull er ca. 19 meter lang. Papiret er miljømerket med Svanemerketog deler av overskuddet av salget til WWF for å støtte isbjørner. 

Høy fortjeneste på doruller

Dere kjøper en sekk med 56 doruller for 265 kr og selger den videre for 500 kr. Dere tjener derfor 235 kr i fortjeneste per pakke. Dette er en enkel måte å tjene penger for russ som sparer opp til russetiden, skoleklasser som skal tjene penger til klassetur og idrettslaget som skal på treningsleir. Det vanligste er å selge mellom 9 og 15 sekker med dopapir per person.

Stoppen SK Gutter 04 gjorde en rask dopapir dugnad og tjente over 62.000kr på én runde. Varene ble levert kun en uke etter bestillingen, og på to uker hadde de solgt alt som var bestilt og idrettslaget fra Lier var kjempe fornøyd med fortjenesten. 

Hva er den beste dugnaden å gjøre for å tjene mest mulig penger?

En runde med dopapir dugnad er den dugnaden som gir mest fortjeneste. Det er også en av de enkleste dugnadene å gjennomføre da dopapir er et produkt alle bruker.

Hvordan skaffe penger til klassetur?

En dopapir dugnad er en av de beste måtene for skoleklasser å tjene penger til klassetur.

Hvordan tjene penger til idrettslag?

Alle idrettslag som ønsker å tjene penger bør vurdere å gjennomføre en dopapir dugnad. Det er en dugnad med god fortjeneste som passer for både store og små idrettslag.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔