Babeline 2024 - Gikk ut med et smell!

Babeline 2024 - Gikk ut med et smell!

Vi i Dugnadsiden.no er superglade for å kunne annonsere at årets DS buss 2024 er kåret, og vinneren er ingen ringere enn "Babeline" fra Vika! La oss ta dere med på deres reise som endte i denne fantastiske seieren.

Jentene fra Vika - En rå reise

Jentene fra Vika har virkelig gjort en killer-innsats gjennom hele russetiden. Gjennom mange kule dugnadsjobber hos DS, har de fullført hele opplegget og gjort flere arbeidsdugnader. De har bidratt på arbeidsdugnader, og sitter nå med verdifull arbeidserfaring innen kundeservice og logistikk, som er gull å ha med seg videre i livet.

Tett oppfølging og sterkt samarbeid

Fra dag én av russeplanleggingen har jentene hatt god oppfølging fra oss i DS. Selv om avtalen var helt uforpliktende og ikke bindende, valgte de å jobbe med DS hele veien til RT. Denne gode kontakten har gjort oss til en del av deres reise, fra dekk og konsept, til selve høydepunktet - bussen "Babeline".

Imponerende fortjeneste

Jentene var en gjeng på 28 personer og har solgt over 1000 dugnadsprodukter og har totalt tjent 300.000 kroner gjennom samarbeid med DS. Dette er helt sykt imponerende og viser hvor dedikerte de har vært.

Kåringen av årets DS buss 2024

Etter flere år med dugnadsarbeid og tett samarbeid med flere russegrupper, kjørte vi flere runder med avstemninger på sosiale medier for å finne årets DS buss og med meget god engasjement.

Endte vi opp med en rå topp 3:

  • Applauz - Rullebahn 2024

  • Steve Madden - Babeline 2024

  • Barfly - Autopilot - 2024

Alle tre kandidatene imponerte oss i DS med deres måloppnåelse og fantastiske innsats gjennom russetiden. Men det var "Babeline 2024" som virkelig gikk ut med et smell og ble kåret til årets DS buss 2024!

En spektakulær feiring

Med god planlegging fra kontoret vårt, sørget vi for å få gensere, hodebånd og ikke minst årets DS buss-pokal til jentene. Vi klarte også å overraske jentene på et spektakulært vorspiel i Vika, og fikk være med på en fantastisk rulling med jentene i bussen deres

Gratulerer til "Babeline 2024" og alle andre russ som har gjort en helt rå innsats i år. Dugnadsiden-teamet ser frem til nye eventyr med russen og gleder oss allerede til å finne neste års DS buss!


Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔