Dugnadsiden lanserer bambussokker

Dugnadsiden lanserer bambussokker

Vi i Dugnadsiden er superglade for å introdusere vårt nyeste tilskudd; bambussokker!

Våre bambussokker tilbyr en kombinasjon av luksuriøs komfort, pusteevne og bærekraft som du ikke finner i tradisjonelle bomullsokker.

Hva er bambussokker?

Bambussokker er sokker laget av bambusfibre. Bambus er en plante som vokser raskt og har en rekke miljøfordeler, inkludert lavt vannforbruk og evnen til å vokse uten bruk av kjemiske stoffer eller plantevernmidler. Bambusfibre er også kjent for å være myke, pustende og fukttransporterende.

Bli med på eventyret! Vi fyller opp lageret med 10 par hvite bambus ankelsokker og 5 par sorte bambus dressokker i one-size. Våre sokker er laget av en ideell blanding av 80% bambus, 15% polyester og 5% elastan, og kan enkelt vaskes på 30 grader.
Med våre bambussokker får du ikke bare kvalitetsprodukter, men også en mulighet til å bidra positivt for miljøet.

Hvordan tjene penger på bambussokker?

Ved å gjennomføre en dugnad med idrettslaget ditt, russegruppen eller skoleklassen din, er bambus sokkedugnad en god start til å tjene inn penger til treningsleir, cup, eller til innkjøp av utstyr, sparing til russetiden, eller neste skoletur med klassen. Dugnadsiden har holdt på siden 2011 og lang erfaring i bransjen. Bambussokker er et lettsolgt produkt og en forbruksvare som alle har behov for, og med god fortjeneste. 

Holmlia SK Innebandy gjorde en enkelt sokkkedugnad og tjente hele 67.500kr. Innebandy laget med 150 medlemmer solgte kun 3 pakker med sokker hver og varene ble solgt unna med en gang. En god fortjeneste på kun en enkelt dugnad.

Start salget av bambusproduktene allerede i dag! Så snart bestillingen er lagt inn, er det smart å begynne å kontakte familie, venner og naboer for å høre om de er interessert i å kjøpe varene. Med produktene og leveringsdatoen allerede bestemt, kan dere gjennomføre store deler av salget før varene ankommer, slik at det eneste som gjenstår er å levere dem ut.

10 hvite par ankelsokker i bambus er perfekte å selge nå mot sommeren og mange trenger å fornye litt i sokkeskuffen sin! Vår og sommer er høysesong med mange festantrekk, da er våre 5 sorte par dressokker i bambus suverent valg. Hvor enkelt er det ikke når de også kommer i one-size. Passer både herre og dame til alle anledninger.

Se våre produkter

Ta kontakt med oss i dag, enten du har spørsmål eller trenger hjelp med å planlegge deres neste dugnad!


Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔