En reise gjennom årene med årets DS buss

En reise gjennom årene med årets DS buss

Vi i Dugnadsiden har hatt gleden av å være en del av over 17.000 russegruppers reise, der hvert år har brakt med seg nye eventyr og overraskelser. Nå har vi plukket frem flere av de minneverdige øyeblikkene gjennom våre årlige kåringer av årets DS buss.

La oss sammen utforske reisen fra 2018 til i dag!

Årets første DS buss: "Prank'd" fra Lørenskog

Starten på vår reise i 2018 ble markert av ingen ringere enn Lørenskog bussen "Prank'd". Den minneverdige overraskelsen på jentenes vorspiel, dokumentert gjennom pokaler, diplom og en rullende fest på YouTube, satte tonen for eventyrene som skulle komme.

Rushtrafikk til Drammen: Good Life tar hjem seieren

I 2019 satt vi kursen mot Drammen midt i rushtrafikken, noe forsinket, men klare for å overraske gutta på et pulserende vorspiel. Minnene fra den dagen har etterlatt et uutslettelig preg på vår reise. Hele opplevelsen er godt dokumentert på DS TV på YouTube, og denne gangen var det guttene i "Good Life" som stolt kunne motta pokalen for Årets DS Buss.

Tre Busser, Tre Ganger Moro i 2020

Året 2020 ble et jubelår fylt med samarbeider, heftige grupper og imponerende show. Vi kunne ikke begrense oss til én vinner, så hele TRE busser ble kronet:

"Nice for what?" fra Bergensrussen - Kreativitet og samhold i perfekt harmoni.

"Hvelvet" fra Romerike - En showbuss som virkelig satte spor.

"Rockford Peaches" fra Hamarrussen - Moro og energi i en herlig kombinasjon.

Konsept og Fellesbuss i 2021: Beat the Drum ruller forbi alle

Året 2021 brakte med seg enda flere fantastiske busser og konsepter. Vi ble bedre kjent med distriktene og kåret Årets Konsept til "Daydream" fra Bergen. Men det var "Beat the Drum" fra Rjukan som virkelig rullet forbi alle andre og tok toppkåringen for Årets DS Buss!

Samme år slo vi oss sammen med vår samarbeidspartner for å kåre Årets Fellesbuss. Overraskelsen på bussen til Elverumsguttene - "Ride the Lightning" skapte stemning med regnfull øl og Red Bull.

Reisen til Sørlandet i 2022: Anthem og Brew Bus

Veien ledet oss til Sørlandet i 2022, hvor guttegruppen "Anthem" fikk pokalen for Årets Fellesbuss. Og hvem kan glemme "Brew bus" fra 2022? Guttene var legendariske, og valget var enkelt da Årets DS Buss skulle kåres!

Smask fra Stavanger og Senkveld fra Follorussen i 2023

I 2023 ble blomsterbuketten vår enda større. Vi tok turen til Stavanger under landstreffet og overrasket jentene fra "Smask" på vorspiel. Gratulerer til Smask som ble kåret til Årets DS Buss 2023. Men la oss ikke glemme "Senkveld" fra Follorussen, som tok pokalen som Årets Fellesbuss. Overraskelsen hjemme hos jentene på vorspiel ble en festkveld vi ikke vil glemme.

Gratulerer til alle sammen! 

Vi ser frem til flere rullereiser og uforglemmelige øyeblikk i Norges land!

Stay awesome, hvem blir årets DS 2024?

DS Dugnadsiden-teamet 🌟


Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔