Gjennomføre en tennbrikettdugnad

Gjennomføre en tennbrikettdugnad

Russetiden er en unik og spennende periode i livet til norske ungdommer. Det er en tid med feiring, samhold og uforglemmelige opplevelser før man tar farvel med skoleårene og går videre til nye eventyr. Sentralt i forberedelsene til russetiden står planleggingen av dugnader, som er en nødvendig del av å realisere drømmen om en minneverdig russefeiring.

 Hvorfor velge en Tennbrikettdugnad?

Det finnes mange måter å samle inn penger på for russetiden, men en tennbrikett dugnad kan være en av de mest praktiske og lønnsomme alternativene. Her er noen grunner til hvorfor dere bør vurdere å organisere en slik dugnad:

1. Populært produkt: Tennbriketter er et produkt som folk trenger i hverdagen, supert å bruke til grilling, tenning av bål eller bare det å fyre opp i peisen hjemme!

2. Lav inngangsterskel: Gjennom Dugnadsiden er alt ferdig organisert, og dere trenger kun å tenke på at dere må selge produktet!

3. Samhold og samarbeid: Dugnader er en flott måte å styrke båndene i russegruppen på. Arbeidet med å organisere og gjennomføre dugnaden kan være morsomt og givende.

4. Garantert etterspørsel: Med tanke på at tennbriketter er en essensiell vare for mange anledninger, er det alltid en etterspørsel etter dem, uavhengig av sesong. Men en toppselger i vintermånedene!

Slik Organiserer Dere en Tennbrikettdugnad

1. Planlegging: Start med å planlegge dugnaden. Begynn med forhåndssalg og finn ut hvor mye dere trenger å bestille, og sett et mål for hvor mye inntekt dere ønsker å oppnå. Lag en tidsplan for hele prosessen.

2. Finn leverandør: Ta kontakt med en pålitelig leverandør av tennbriketter. Be om et tilbud og sørg for å få en god pris for produktene.

3. Markedsføring: Promoter dugnaden i russegruppen, på skolen og i lokalsamfunnet. Bruk sosiale medier og plakater for å nå ut til mulige kunder.

4. Dugnadsdag: Velg en dag hvor dere kan samle russegruppen for å pakke og distribuere tennbrikettene.

5. Salg: Begynn å dele ut tennbrikettene til venner, familie, naboer og lokalsamfunnet.

6. Oppfølging: Følg opp med kunder for å sikre at de er fornøyde med produktene. Kanskje noen vil kjøpe flere?

Organiseringen av en tennbrikett dugnad kan være en givende opplevelse for russegruppen din. Ikke bare vil dere samle inn midler som kan bidra til å finansiere russetiden, men dere vil også styrke båndene i gruppen og lære verdifulle ferdigheter som teamarbeid, planlegging og markedsføring. Så, grip muligheten og selg vårt heiteste produkt!

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔