Hvorfor bambussokker er perfekt for Dugnad!

Hvorfor bambussokker er perfekt for Dugnad!

Hvis dere er på jakt etter en veldig lettvint måte å tjene penger på til russegruppen, idrettslaget eller klasseturen, har vi en fantastisk løsning for dere; bambussokker!
La oss forklare hvorfor bambussokker er det beste valget for dugnaden deres.

Bambus er en plante som vokser raskt, krever lite vann og ingen sprøytemidler. Dette fordi bambusviskose er naturlig selvrensende og antibakteriell plante. Så valget av å bruke bambus har en påvirkning på miljøet. Bambusviskose oppleves som ofte mykt og behagelig mot huden, fordi materialet puster bedre. 

Når det kommer til fortjeneste, er bambussokker en sikker vinner. En pakke med 10 hvite bambus ankelsokker, eller 5 sorte bambus dressokker koster kun 150 kr. Ved å selge disse for 300 kr, dobles pengene! Det betyr at dere kan tjene mye på kort tid, noe som er ideelt for å nå dugnadsbudsjettet deres raskt.

Sjekk ut også våre andre produkter

Alle trenger sokker, og bambussokker er en forbruksvare som de fleste kjøper jevnlig. Kvaliteten på våre sokker gjør det enkelt å få faste kunder. Med en kombinasjon av stilige dressokker og komfortable ankelsokker, dekker de behovene til både unge og voksne. Dette gjør sokkene veldig lette å selge.

Bambussokker tar minimalt med plass og er lette å håndtere. De er enkle å lagre, transportere og levere, noe som gjør hele salgsdugnaden smidig og problemfri. 

En ekstra bonus er at en del av overskuddet fra salget av våre bambussokker går til WWF og deres arbeid med å bevare isbjørnenes habitat. Ved å selge bambussokker, bidrar dere ikke bare til å nå deres egne mål, men også til en bedre verden.

Start bambus-dugnad allerede fra bestilling! Ta kontakt med familie, venner og naboer for å høre om de er interesserte i å kjøpe. Med vårt salgsmateriell, kan dere ha gjort unna store deler av salget før varene ankommer.

Så hva venter dere på? 

Velg bambussokker for dugnaden deres, og opplev hvor enkelt og lønnsomt det kan være.
Ta kontakt med oss i dag, og la oss hjelpe dere med å nå deres dugnadsmål!


Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔