Bambus dressokker

  • 1-5 dagers levering
  • One size / Unisex
  • Myk bambusfiber

I en pakke finner du fem par sorte one-size bambus dressokker. Til kun 150 kr per pakke, anbefaler vi en salgspris på 300 kr, som resulterer i en fortjeneste på 150 kr per pakke! Med høy kvalitet og god komfort, vil våre bambus dressokker bli en umiddelbar favoritt! Enten det er for en formell anledning eller til daglig bruk, vil disse sokkene sikre at føttene forblir både behagelige og stilige. Og det beste av alt? Vi er stolte av å støtte WWF i deres viktige arbeid med å bevare isbjørnens habitat. En del av overskuddet fra hvert salg går direkte til WWF, slik at du ikke bare selger sokker, men også bidrar til en bedre verden. Våre dress bambus sokker er laget av en perfekt blanding av 80% bambus, 15% polyester og 5% elastan, og kan enkelt vaskes på 30 grader. Med våre sokker får du ikke bare kvalitetssokker, men også en sjanse til å gjøre en forskjell.

Bestill Få tilbud
Fortjeneste kr. 150 ,-

Tjen penger på våre bambus dressokker

Bambus dressokker - det ultimate valget for både herre og dame, våre dressokker kombinerer tidløs eleganse med den naturlige luksusen av bambusfiber, og gir deg en opplevelse av komfort hele dagen.

Sjekk også ut våre bambus ankelsokker

Enten du er på kontoret, på et forretningsmøte, eller feirer spesielle anledninger som konfirmasjon eller 17. mai, vil våre dress bambussokker både løfte stilen din og sørge for komfort. Sokkenes klassiske design og overlegne komfort gjør dem til det perfekte tilbehøret for enhver høytidelig dag eller i hverdagen.

Våre dress sokker er laget av bambusfibre som gir en myk, glatt og pustende følelse mot huden din. Den naturlige fuktighetsreguleringen og de antibakterielle egenskapene til bambus holder føttene tørre, friske og komfortable hele dagen.

Se flere av våre produkter her

Sokker er en av de mest effektive dugnadene for idrettslag og en trygg måte å tjene penger på. Våre sokker av høy kvalitet gjør det enkelt å selge flere omganger til faste kunder, og deres allsidighet gjør dem til et attraktivt valg for både idrettslag og deres støttespillere.

Bambus dugnad krever minimalt med plass sammenlignet med andre produkter og involverer mindre logistikk, noe som gjør den ideell for idrettslag som ønsker en enkel og effektiv inntektsstrøm. For idrettslag som arrangerer cuper eller turneringer, gir bambusdugnad en fin mulighet til å selge pakker med bambussokker direkte fra kiosken til både tilskuere og deltakere.

Eksempler på potensiell fortjeneste fra sokker dugnad:

  • Hvis idrettslaget har 250 medlemmer og hver selger 10 pakker med sokker, kan dere potensielt tjene 375 000 kr.

  • Med 70 medlemmer som selger 14 pakker hver, kan inntekten bli så mye som 147 000 kr.

  • Er dere 15 personer og selger 12 pakker hver, vil dere tjene 27 000 kr.

Bambus dugnad er ikke bare en pålitelig inntektskilde, men også en måte for idrettslag å styrke fellesskapet og engasjere seg i lokalsamfunnet på en positiv måte.

Dere kan også bestille bambus ankelsokker

Opplev den ultimative kombinasjonen av stil og komfort med våre unisex dress bambus sokker. Gå inn og bestill dine egne par i dag!


Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔