Sokker

 • 1-5 dager leveringstid
 • Bestill nå, betal senere

En pakke sokker med 10 par kjøpes for 150 kr og vi anbefaler at dere selger videre for 300 kr som gir dere en fortjeneste på 150 kr per pakke. Vi har både ankelsokker (størrelse 35-40 og størrelse 41-46) og dressokker (størrelse 41-46). Det er 10 par i hver pakke og ankelsokkene kommer med 5 hvite og 5 sorte par. Dressokkene kommer med 10 sorte par. Sokkene er av god kvalitet og er veldig behagelige å bruke. Sokker er noe alle bruker hver dag og derfor et perfekt dugnadsprodukt. Deler av overskuddet av salget går til WWF for å støtte isbjørner. Sokkene er laget av 55% bomull, 40 % polyester og 5 % elastan.

Bestill Få tilbud
Fortjeneste kr. 150 ,-

Tjen penger på dugnad sokker

Sokker er noe alle bruker hver eneste dag, og derfor et enkelt produkt å selge. Vi har ankelsokker og dressokker i ulike størrelser slik at alle kan være deres potensielle kjøpere. En pakke kommer med enten 10 par ankelsokker eller 10 par dressokker. Ankelsokkene er alltid 5 hvite og 5 sorte par, mens dressokkene kun er sorte. Dere kan regne hva dere tjener på vår fortjenestekalkulator på forsiden.

Vi har prøvd ulike leverandører på sokkene siden 2011 har nå valgt en av de som har hatt best kvalitet. På denne måten er det også enklere å gjøre denne dugnaden flere ganger og selge til fornøyde kunder. 

Det vanligste er å selge mellom 10-15 produkter per person. Dere tjener 150 kr per pakke. Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. Dere bestiller på Dugnadsiden.no. Vanlig leveringstid er 2-10 arbeidsdager. 

Sokker dugnad for idrettslag

Sokker er en av beste dugnadene et idrettslag kan gjøre er ofte løsningen på hvordan tjene penger til idrettslaget. Sokkene er av høy kvalitet som gjør det enkelt å selge i flere omganger til faste kunder. Sokker dugnad tar også minimalt med plass i forhold til andre produkter og krever mindre logistikk. For idrettslag som arrangere cuper / turneringer er det en fin anledning å selge en pakke med sokker i kiosken til tilskuere og deltakere. 

Eksempler på hvor mye et idrettslag kan tjene på sokker dugnad:

 • Om det er 300 medlemmer, hvor alle selger 8 pakker med sokker hver, tjener dere 360 000 kr

 • Om det er 100 medlemmer, hvor alle selger 10 pakker med sokker hver, tjener dere 150 000 kr

 • Et enkelte lag på 25 spillere, hvor alle selger 12 pakker hver med sokker, tjener dere  45 000 kr

Les mer om dugnad for idrettslag

Dugnad sokker for skoleklasser

En av FAU’s oppgaver er å finne ut hvordan tjene penger til klassetur. Dugnad med sokker er et kjempefint produkt som kan selges av skoleklasser året rundt. Det er mange som selger sokker for inntjening til klassetur, språkreise, hvite busser, penger til avslutning eller lignende. Sokkene tar lite plass og er derfor enkelt å ta i mot både levert til skolen eller hjem til en privat adresse.

Ved å gjennomføre en enkel og risikofri dugnad med sokker har mange skoleklasser funnet svaret på hvordan skaffe penger til klassetur. 

Eksempler på hvor mye en skoleklasse kan tjene på sokkedugnad:

 • En skoleklasse med 30 elever vil tjene 54 000 kr når alle selger 12 pakker med sokker  hver.

 • Er det 5 elever som gjør en sokkedugnad vil de tjene 11 250 kr ved å selge 15 pakker med sokker hver.

 • Dersom er helt klassetrinn på 80 elever samarbeider om salgsdugnader og selger 10 pakker med sokker hver, vil hele trinnet tjene 120 000 kr

Les mer om dugnad for skoleklasse

Dugnad sokker for russ

Før russetiden begynner er noe av det viktigste for russen er å tjene mest penger. Samtidig er det viktig å selge kvalitetsprodukter da de gjerne gjennomfører flere runder. Sokkene til Dugnadsiden er laget med god bomull og er myke og behagelige å ha på seg. 

Å gjennomføre en dugnad med å selge sokker er en enkel og god dugnad. Det er ingen krav til bestilling av antall sokker, så en dugnad med sokker er en risikofri dugnad for alle.

Eksempler på hvor mye en russegruppe kan tjene:

 • En russebuss på 28 personer tjener 50 400 kr ved å selge 12 pakker med sokker hver.

 • En russebil / russevan på 9 personer tjener 16 200 kr ved å selge 12 pakker med sokker hver.

 • En vandreruss gruppe på 21 personer tjener 37 800 kr ved å selge 12 pakker med sokker hver.

Les mer om dugnad for russ

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔