Sokker

Sokker

  • Gratis frakt
  • 1-5 dager leveringstid
  • Bestill nå, betal senere

En pakke sokker med 10 par kjøpes for 100 kr og vi anbefaler at dere selger videre for 250 kr som gir dere en fortjeneste på 150 kr per pakke. Vi har både ankelsokker (størrelse 35-40 og størrelse 41-46) og dressokker (størrelse 41-46). Det er 10 par i hver pakke og ankelsokkene kommer med 5 hvite og 5 sorte par. Dressokkene kommer med 10 sorte par. Sokkene er av god kvalitet og er veldig behagelige å bruke. Sokker er noe alle bruker hver dag og derfor et perfekt dugnadsprodukt. Deler av overskuddet av salget går til WWF for å støtte isbjørner. Sokkene er laget av 55% bomull, 40 % polyester og 5 % elastan.

Bestill
Fortjeneste kr. 150,-

Tjen penger på dugnad

Sokker er noe alle bruker hver eneste dag. Vi har ankelsokker og dressokker i ulike størrelser slik at alle i Norge er deres potensielle kjøpere.

Det vanligste er å selge mellom 12-15 produkter per person. Dere tjener 150 kr per pakke. En gruppe på 8 personer som selger 15 pakker hver tjener 18.000 kr. En gruppe på 25 personer som selger 15 pakker hver tjener 56 250 kr.

Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. Dere bestiller elektronisk på våre nettsider. Vanlig leveringstid er 2-5 arbeidsdager.

Vi har prøvd ulike leverandører på sokkene våre gjennom tidene og har nå valgt en av de som har hatt best kvalitet. På denne måten er det også enklere å gjøre denne dugnaden flere ganger og selge til fornøyde kunder. 

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Russebuss Asker 2021

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Mona Solum Bakke

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Gry F.Stensrud

Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontaker vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔