Dugnadsiden søker ny Account Manager

Er du ferdig med videregående eller høyskole og har en interesse for salg? Ser du på deg selv som hardtarbeidende og ønsker du å jobbe med unge mennesker? – Da er dette kanskje stillingen for deg!

Hva vi tilbyr

I Dugnadsiden kan vi tilby deg en variert arbeidsdag, god opplæring og verdifull utvikling som du tar med deg videre i arbeidslivet. For oss i Dugnadsiden er det viktig å utnytte alle ansatte sine styrker og vi ser derfor internt når vi jobber med nye prosjekter. Det vil si at du har store muligheter til å få nye og spennende arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Vi har stort fokus på arbeidsmiljø, har månedlige team bonuser og sosiale sammenkomster. I Dugnadsiden er vi handlekraftige og alle ansatte jobber hardt for å lykkes. Du får en god fastlønn med både provisjon og flere bonusordninger.

Hvem er Dugnadsiden?

Dugnadsiden er Norges største dugnadsaktør for russ. Vi har holdt på i over 10 år, og hjulpet mer enn 7 000 russegrupper med å tjene inn over 55 000 000 kroner. Vi holder til på Høvik i Bærum og deler også kontorer med flere andre spennende selskaper i stor vekst, som jobber i samme bransje. Som en profesjonell samarbeidspartner har vi et ønske om å gi russen en trygg og god opplevelse fram til russetiden sin. Dette oppnår vi ved å ansatte unge og engasjerte mennesker som forstår verdien dette har for kundene våre.

Hvem er du?

Er du ferdig med videregående eller høyskole og har en interesse for salg? Ser du på deg selv som hardtarbeidende og ønsker du å jobbe med unge mennesker? – Da er dette kanskje stillingen for deg!

Dugnadsiden sine kunder er ungdommer som vil tjene inn penger til russetiden sin. Vi søker deg som gjerne vil jobbe med russen, trives i et ungt arbeidsmiljø, tilpasser deg forskjellige oppgaver, kunder og situasjoner, og du er flink til å strukturere hverdagen din. Du har gjerne vært med på en russegruppe selv (ikke et krav), og kjenner til utfordringene man kan støte på underveis.

Stillingsbeskrivelse

Som Account Manager i Dugnadsiden jobber du mye fra sosiale medier og får ansvaret for å levere kvalitet gjennom hele salgsprosessen, inkludert videre oppfølging av kunden. Du styrer din egen arbeidshverdag og har stor frihet til å gjøre det du selv mener er mest produktivt. Du vil få muligheten til å reise rundt omkring i Norge, møte russen og bygge din egen portefølje.

Du må:

  • Være fleksibel på arbeidstid og tilgjengelighet

  • Kunne jobbe fra kontoret vårt på Høvik i Bærum

  • Ha muligheten til å ta jobbreiser rundt omkring i Norge

  • Ha bestått videregående

Våre verdier

Handlekraftig – Profesjonell – Tilpasningsdyktig – Kvalitet – Trygghet

Kjenner du deg igjen i annonsen og våre verdier? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg!

Har du spørsmål angående stillingen? Ta kontakt med Anine Thoresen på 915 57 270

Søknadsfrist: Vi kaller inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende.

Søk på stillingen her

Vi krever ingen omfattende søknad eller CV. Fyll inn info så tar vi kontakt fortløpende for en kort prat.