klistremerker til russ

klistremerker til russ

Stickers eller klistremerker har de siste årene blitt mer og mer populært. Stickers er noe de aller fleste russegruppene har og bruker det for å vise frem logoen og russegruppen sin. De fleste klistremerkene er 6cm på det største, for at de skal kunne brukes på mobiler. Mange bruker de også på laptoper og andre synlige steder. I det siste er det blitt veldig populært å ha holografiske klistremerker, de har en annen bakgrunn og skiller seg mer ut. 

Kvalitet

Kvaliteten på stickers varier ut i fra leverandør. Dugnadsiden sine stickersene printes og trykkes på de beste materialene og er glossy og tydelig. Stickers har lang holdbarhet, er slitesterke og limet lager ingen stygger merker når man tar det av. Klistremerkene blir konturskjært som vil si at vi skjærer ut klistremereke etter formen på logoen så dere slipper unødvendig kant. 

Designet

Det vanligste å ha på stickers er hele logoen. Mange russegrupper har i tillegg også en egen sticker med kun logoteksten som er lik den de har på hodebånd. For best mulig resultat er det viktig å tenke på hvilken kant eller bakgrunn man ønsker, de vanligste fargene er sort og hvit da det oftest får logoen til å “poppe”.

Hvor får man tak i stickers

Stickers er veldig enkelt å få tak i da det er mange aktører som selger det og tilbyr det som en del av sponsoravtalen. De russegruppene som ønsker flest mulig stickers kan si til den aktøren de bruker at de for eksempel ikke ønsker banner eller en annen spons. Stickers er også noe mange av russeaktørene er liker å dele ut i konkurranser og kampanjer, så følg med på Instagram.

Les også: Dugnad for russ

Hva koster stickers

Stickers er en billig og god måte å dele russelogoen eller budskapet sitt på. Det er vanlig å betale mindre pr klistremerke når man bestiller mange på en gang. Det er viktig å ha logo på plass før man bestiller stickers og se husk å se hva leveringstiden er så man ikke bestiller de for sent.

Bestill klistremerker

Bestilling av stickers kan gjøres elektronisk på Dugnadsiden. Last opp ferdig logo og få tilsendt stickers rett hjem. Dere velger selv om dere ønsker hvit eller sort bakgrunn. Russegrupper som vil skille seg ut velger som regel holografiske stickers, dette koster 2 kr mer per stickrs.

Priser på stickers:

  • 600 stk - 2.050kr

  • 750 stk - 2.250kr

  • 1.000 stk - 2.750kr

  • 1.500 stk - 4.150kr

  • 2.000 stk - 4.750kr

  • 3.000 stk - 6.250kr

  • 4.000 stk - 7.750kr

Få sponset klistremerker

Dugnadsiden sponser flere av sine sponsorgrupper med stickers av deres egne logo. Ved å gjennomføre en eller flere salgsdugnader kan medlemmene sikre seg blant annet sponset stickers, hodebånd og banner. En av gruppene som har fått stickers er Marksmen fra Moss som er russ i 2021.

Alle varene vi har hatt fra Dugnadsiden, inkludert klistremerkene, har hatt en god standard. Kjapp levering, god kvalitet og et godt samarbeid. Gutta var kjempefornøyde med stickers fra Dugnadsiden, de anbefales! - Marksmen 2021

Hvor får man tak i klistremerker til russetiden?

Dere kan enkelt bestille klistremerker til russetiden på Dugnadsiden.no

Hva koster holografiske klistremerer?

Holografiske klistremerker koster 2 kr mer per klistremerker. Se priser lenger opp.

Hva er leveringstid på stickers?

Det er ca 6 ukers leveringstid på klistremerker.

Hvilket format må logoen være i?

Logofilen må være i png, jpeg, jpg eller pdf.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔