Banner til russ

Banner til russ

Banner blir brukt for å vise seg litt ekstra frem i russetiden og det er vanlig at russegruppene legger ut gruppebilde med banneret på Instagram. Banner er populært å bruke til gruppebilder, henge på veggen, på skolen, broer og lignende. Uansett om du er på russebuss, russebil og russevan eller er på en konseptgruppe, er banner en god form for å vise seg fram, på samme måte som stickers og hodebånd. Banner kan blant annet være laget av polyvinylklorid (PVC) som er tykt og robust, og enkelt å ha med å gjøre.

Hva skal være på banner?

Det er vanlig å ha banner med egen russelogo, navneliste til de på russegruppen og logo på diverse sponsorer. Dersom russegruppen har sponsoravtale med en dugnadsaktør kan man ha logoen deres på banneret, det samme gjelder dersom man har en aktør for klær eller kjøretøy. Eksempler på aktører kan være Russedress og Høvik Hørsel

For å få best mulig banner er det viktig å ha et eget bannerdesign, dette kan de fleste dugnadsaktører og designere fikse. 

Les også tips til russenavn

Hvor får man tak i banner?

De fleste aktørene i russebransjen tilbyr banner som en del av sponsen til russen etter å ha gjennomført en eller flere runder med dugnad. Dersom man ikke får banner sponset av en aktører det mulig å få kjøpe gjennom aktørene.  

Det er anbefalt å bestille banner rundt september eller januar, i forbindelse med slipp av dekk og konsept. Banner kommer i alle mulige størrelser og det er opp til enhver russegruppe om hvilken størrelse de ønsker, det vanligste er 2x3m eller 3x4m.

Det er vanlig å bestille hodebånd sammen med logo, hodebånd og stickers.

Hva koster banner

Prisen på banner varierer fra aktør til aktør, men det er vanlig at prisen per kvadratmeter går ned dersom man velger et større banner. Kvaliteten på banner er som regel lik hos de fleste aktørene og PVC er det vanligste materialet som blir brukt. Det er viktig å ha logo på plass før man bestiller hodebånd og se alltid på leveringstiden.

Bestill klistremerker

Bestilling av banner kan gjøres elektronisk på Dugnadsiden. Last opp ferdig bannerdesign og få tilsendt bannere rett hjem i løpet av en uke. Dersom dere mangler bannerdesign kan dette bestilles samtidig på nettsiden. Skriv en beskrivelse av hvordan dere ønsker at bannerdesignet skal være, navn dere skal ha på, sponsorlogoer og eventuelt andre ting dere ønsker på banneret.

Priser på klistremerker:

  • 2x3 meter - 2.699kr

  • 2x4 meter - 3.699kr

  • 3x4 meter - 4.199kr

  • 3x5 meter - 4.699kr

  • 4x6 meter - 6.699kr

Hva må man tenke på når man bestiller banner?

Det viktigste man må passe på er å få et eget banner design. Dere bestemmer selv hva dere ønsker å ha på banneret, men det vanligste er logo, navneliste og sponsorer.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔