Trenger du eller din bedrift hjelp med småjobber?

Trenger du eller din bedrift hjelp med småjobber?

Er du lei av å bruke tid på å finne aktuelle deltagere til småjobber? Senk skuldre og kostnadene ved å overlate arbeidet og ansvaret til Dugnadsiden!

Dugnadsiden tilbyr landsdekkende og billig arbeidskraft. Vi har erfaring fra 2011 og kvalitetssikrer at alle deltagere er hardtarbeidende. Vi tar oss av det din bedrift bruker mest tid på: rekruttering av arbeidskraft, informasjon og lønn.

Lang erfaring

Dugnadsiden har rekruttert arbeidskraft siden 2011 og dermed bygget opp mye erfaring og en stor kundeportefølje på ca. 10.000 personer i hele landet. Vi har i dag flere gode samarbeidspartnere som gir oss jevnlige oppdrag landet rundt. Vi har erfaring med flyttejobber, vakthold, varetelling, lagerarbeid, ryddejobber og mye mer. Vi har levert arbeidskraft til både små og store jobber: alt fra varetelling med små grupper, til større arrangementer som Oslo Maraton og Sykkel VM i Bergen med opp til 200 arbeidende personer.

Les også: Slik får dere flest arbeidsdugnader

Stor kundeportefølje

Vi i Dugnadsiden sitter med en kundeportefølje på ca 10 000 personer i hele landet. Har du ett oppdrag eller trenger arbeidskraft til en liten jobb? Send oss en mail på kl@dugnadsiden.no med beskrivelse av arbeidet som skal gjøres også tar vi kontakt med dere og setter opp ett tilbud med en konkurransedyktig pris. Etter endt arbeid samles hele beløpet på en faktura, og vi i Dugnadsiden tar oss av betaling til deltagerene.

Kvalitetsikkert

For å bli kvalitetsikret av Dugnadsiden og dermed ha muligheten til å få arbeidsdugnad har kundene gjennomført kundemøte(r), bestilt en eller flere runder med salgsdugnader og fått regelmessig oppfølging. Dette gjør at vi bli godt kjent med kundene våre og vet at vi kan stole på dem når vi sender dem på oppdrag for bedrifter som trenger rimelig arbeidskraft.

Spar tid og penger

Et kjennetegn for flere av våre samarbeidspartnerne er at de mottok mange henvendelser fra russegrupper og idrettslag. Alle ønsket å jobbe arbeidsdugnader, men samarbeidspartnerne våre hadde ikke tid til å gå igjennom søknadene og bli kjent med gruppene, slik at de kunne stole på dem og inngå et samarbeid. Ved å samarbeide med oss sparer dere tid på å finne riktige grupper og personer til forskjellige jobber. Vi har arbeidet med gruppene over en lenger periode og kan garantere et godt samarbeid.

Fordeler for deg/dere

Alt du trenger å tenke på før dugnaden er hvor mange du trenger til arbeidet, når de skal komme og hvor lenge dy trenger arbeidsstyrken. På selve dugnadsdagen tar du i mot gruppene / gruppene og gir de instrukser for dagen. I etterkant får du en samlet faktura for arbeidet som ble gjennomført og vi tar oss av betaling til gruppen / gruppene. 

  • En samlet faktura

  • Tidsbesparende

  • Lavere transaksjonskostnader

  • Ingen organisering eller planlegging

  • Gode referanser

Tidligere erfaringer

Har du ett oppdrag eller trenger arbeidskraft til en liten jobb? Send oss en mail på kl@dugnadsiden.no med beskrivelse av arbeidet som skal gjøres også tar vi kontakt med dere og setter opp ett tilbud med en konkurransedyktig pris. 

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔