Stickers / klistremerker

  • Formskjært
  • God kvalitet
  • 7 ukers leveringstid

De fleste russegrupper bestiller stickers / klistremerker med egen logo. Det er vanlig å ha stickers til både teaser, dekknavn og konsept. Både van-, buss- og konseptgrupper bruker stickers som en del av markedsføringen, i tillegg til hodebånd og banner. Stickers kan man bruke til å ha på mobilen, datamaskin, bøker og å dele ut til folk. Vi lager stickers som er 6 cm på det bredeste/høyeste punktet, det passer perfekt bak de fleste smarttelefoner. Vi har også mulighet til å lage større stickers. Det er vanlig å bestille banner rundt september eller januar, i forbindelse med slipp av dekk og konsept.

Bestilling av stickers / klistremerker

Dere kan velge mellom hvit, sort eller holografisk. Holografisk koster 2 kroner mer per klistremerke enn sort eller hvit. Alle klistremerkene er av høy kvalitet og blir konturskjært.

Dersom dere ikke bestiller russelogo må dere sørge for at dere sender logofil i riktig filformat til stickers. Det må være i jpeg, jpg, png eller pdf. Leveringstid på stickers er ca 7 uker.

Priser:

  • 600 stk - 2.050kr

  • 750 stk - 2.250kr

  • 1.000 stk - 2.750kr

  • 1.500 stk - 4.150kr

  • 2.000 stk - 4.750kr

  • 3.000 stk - 6.250kr

  • 4.000 stk - 7.750kr

Dere mottar faktura for bestillingen få dager etter bestilling, den må være betalt før arbeidet med produksjonen av bestillingen starter. Fakturaen har 7 dagers betalingsfrist.

Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔