Banner

  • Laget av PVC
  • 1-2 ukers leveringstid

Banner er populært å bruke til gruppebilder, henge på veggen på fester, henge på broer og lignende. Uansett om du er på van, buss eller med på en konseptgruppe, er banner en god form for markedsføring, i tillegg til stickers og hodebånd. Det er vanlig å bestille banner rundt september eller januar, i forbindelse med slipp av dekk og konsept. Banner kommer i alle mulige størrelser og dere kan selv velge hva dere vil ha. Det er normalt å ha banner med egen logo, navneliste til de på russegruppen og logo på diverse sponsorer.

Bestilling av banner

Vi lager banner-design og produserer bannere etter deres ønske og behov. Dersom dere har bannerdesign fra før av er det viktig at det er i riktig format og størrelse. Bannerfilen må være i pdf-format, og være i den størrelsen dere bestiller på banner. Dersom dere bestiller et banner på 2x3 meter, må bannerfilen være 2x3 meter. Leveringstid på banner er 1-2 uker, og det blir sendt direkte til deg. Bannerne er laget av polyvinylklorid (PVC).

Priser:

  • 2x3 meter - 2.699kr

  • 2x4 meter - 3.699kr

  • 3x4 meter - 4.199kr

  • 3x5 meter - 4.699kr

  • 4x6 meter - 6.699kr

Dere mottar faktura for bestillingen få dager etter bestilling, den må være betalt før arbeidet med produksjonen av bestillingen starter. Fakturaen har 7 dagers betalingsfrist.

Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔