Kaker

 • 1-5 dager leveringstid
 • Bestill nå, betal senere
 • 3 sorter

Salg av kakebokser en en storfavoritt blant salgsdugnader. Med deilige kaker fra Dugnadsiden er det lett å selge, man tjener raskt penger og får fornøyde kunder. Vi tilbyr tre forskjellige sorter. Doble Sjokoladeflarn, Havrekaker med sjokostriper og Cookies

Bestill Få tilbud
Fortjeneste kr. 30 ,-

Tjen penger på kake dugnad

Kake dugnad er en veldig populær salgsdugnad som har eksistert i en årrekke. Alle kakene er kjente produkter, og favoritter i de fleste hjem. Kakene er produsert i samarbeid med en av de største leverandørene på kaker og kjeks i Norge, som produserer store mengder av det du finner i norske butikkhyller. Kakene er derfor av god kvalitet med deilige smaker.

En kakeboks kjøpes inn for 45 kr og vi anbefaler at dere selger den videre for 75 kr, som gir dere en fortjeneste på 30 kr per boks. Kakene ligger i en forseglet boks så de holder seg ferske lenge. Kakedugnad er noe som passer blant annet skoleklasser, idrettslag, russegrupper og andre grupper som ønsker å tjene penger på dugnad.

Deler av overskuddet av salget går til WWF for å støtte isbjørner og andre truede dyrearter.

Kake dugnad for idrettslag

Les mer om hvert enkelt produkt her:

Kakedugnad er en meget populær dugnad for idrettslag, da den er lett å gjennomføre og man tjener mye. De fleste idrettslag har salgsdugnad for å tjene penger til idrettslaget sitt klubbhus, nytt utstyr, nye drakter eller treningsleir.

Eksempel på inntjening for et idrettslag som selger kaker som dugnad:

 • En klubb på 200 stykker som selger 18 kakebokser hver, tjener totalt 108.000 kr på en dugnad.

 • Et idrettslag på 75 stykker som selger 24 kakebokser hver, tjener totalt 54.000 kr på en dugnad.

 • Et idrettslag på 24 stykker som selger 28 kakebokser hver, tjener totalt 20.160 kr på en dugnad.

Les mer om dugnad for idrettslag

Kake dugnad for skoleklasser

Skoleklasser gjennomfører som regel alltid en eller flere runder med kakedugnad i forbindelse med klassetur. Enten man skal tjene penger til klassetur, leirskole eller en dagstur, er kakedugnad et populært valg som er raskt gjennomført og har høy fortjeneste. Dette er en dugnad som fungerer utmerket en til to ganger i året.

Eksempel på inntjening med kakedugnad for skoleklasser:

 • Et klassetrinn med 93 elever som selger 20 kakebokser hver, tjener totalt 55.800 kr på én skoledugnad.

 • En skoleklasse på 32 elever som selger 24 kakebokser hver, tjener totalt 23.040 kr på én skoledugnad.

 • En skoleklasse på 22 elever som selger 27 kakebokser hver, tjener totalt 17.820 kr på én skoledugnad.

Les mer om dugnad for skoleklasser

Kake dugnad for russ

Russegrupper har solgt kaker som dugnad i over 30 år, og det er en populær dugnad av flere grunner. Det er lettsolgte produkter av høy kvalitet, det er flere valgmulighet av kakersorter som gjør det enklere å selge og det er god fortjeneste. Større russegrupper som russebuss, konseptgruppe og russebil pleier også å ha dugnad med kaker i flere omganger frem til russetiden.

Eksempel hvor mye en russegruppe kan tjene på kakesalg:

 • En russebuss på 28 stykker som selger 20 kakebokser hver, tjener totalt 16.800 kr på én russedugnad.

 • En russegruppe på 21 stykker som selger 23 kakebokser hver, tjener totalt 14.490 kr på én russedugnad.

 • En russevan eller russebil på 5 stykker som selger 35 kakebokser hver, tjener totalt 5.250 kr på én russedugnad.

Les mer om dugnad for russ

Salgstips for å selge kakebokser som dugnad

Start salget tidlig. Få en oversikt over hvilke kaker dere ønsker å selge og start forhåndssalget. Når dere har fått inn alle bestillingene og bestilt varene fra ønsket leverandør, gjenstår det kun å levere ut varene og ta betaling. Noter dere hvem som kjøper hvor mange esker, om det er betalt for og om kunden har fått varene. Bruk gjerne bestillingslister som er ferdiglaget av Dugnadsiden.

Salgsark og flyers. Skriv ut salgsark og flyers dere kan legge på arbeidsplasser, i postkasser og dele ut til folk dere vil selge til. Her står all info om produktene og priser. 

Vær aktiv. Bank på dører og ring familie, venner og naboer. Vi anbefaler at dere ringe fremfor å sende melding, da er det lettere å få et ja og du kan enklere gi informasjon om produktene. 

Salgsargumenter. Deler av Dugnadsiden sitt overskudd går til WWF og deres arbeid for is­bjørner og andre truede dyrearter. Ved å kjøpe kaker støtter man dyrelivet på jorden.

Inkluder foreldre. Send med salgsark til foreldre sine arbeidsplasser, da kan de som er interessert selv ta kontakt med dere. Hør om de kan poste salgsark på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Til slutt er det bare å ønske dere lykke til!

Ingredienser

Dersom du har allergier eller ønsker vite næringsinnhold har vi en oversikt over ingredienser inne på hvert kake produkt. De fleste kakene våre er veganske.

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔