DS doruller

DS doruller

  • Gratis frakt
  • 1-5 dager leveringstid
  • Bestill nå, betal senere

En sekk med 56 ruller DS toalettpapir kjøpes for 230 kr og vi anbefaler at dere selger det videre for 400 kr. Dette gir dere en fortjeneste på 170 kr per sekk. Papiret er 3-lags mykt papir av 100 % nyfiber. En rull er ca. 22 meter. Papiret er miljømerket med Svanemerket. Ellers går deler av overskuddet av salget til WWF for å støtte isbjørner.

Bestill
Fortjeneste kr. 170,-

Tjen penger på dugnad

Dugnad med doruller er en av de vanligste salgsdugnadene. Det er vanlig å selge sammen med tørkeruller og fungerer perfekt både for russ, idrettslag, skoleklasser og andre grupper og organisasjoner som vil tjene penger på dugnad. De fleste grupper har flere runder i løpet av året og selger til faste kunder.

Dorull / toalettpapir dugnad er en av de vanligere salgsdugnadene og har vært en stor favoritt de siste tiårene. Her selger dere et produkt alle trenger og bruker hver dag. De fleste liker å få store mengder levert på dør så man kan ha ekstra papir i for eksempel boden eller kjelleren.

Det vanligste er å selge 10-15 sekker med toalettpapir per person. De fleste pleier også å selge mellom 5-7 sekker med tørkepapir samtidig på samme dugnad. De fleste velger å kjøpe begge produkter.

En gruppe på 8 personer som selger 15 sekker toalettpapir og 7 sekker tørkepapir tjener 30.480 kr.

En russebuss på 25 personer som selger 15 sekker toalettpapir og 7 sekker tørkepapir tjener 95.250 kr.

Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. Dere bestiller elektronisk på våre nettsider. Vanlig leveringstid er 2-5 arbeidsdager.

Vi har prøvd rundt 10 ulike leverandører siden vår oppstart i 2011 og har i dag det perfekte produktet som fungerer til dorull-dugnad - både av kvalitet, forpakning og mengde! På denne måten er det også enklere å gjøre denne dugnaden flere ganger og selge til fornøyde kunder.

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Russebuss Asker 2021

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Mona Solum Bakke

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Gry F.Stensrud

Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontaker vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔