Russelogo

  • 100 % Konfidensialitet
  • Fullstendige rettigheter
  • 25 virkedager leveringstid

En russelogo er en russegruppes identitet / varemerke. Det er en spesialprodusert grafisk vare som gjelder en spesifikk russegruppe. Det kan være både russebuss, russevan, konseptgruppe eller annen form for russegruppe. Noen russegrupper har én logo mens andre har flere. Ofte er det russelogo til teaser-navn, dekknavn og konsept. De fleste bruker russelogoen på Instagram, profilbilder, trykk på klær, klistremerker, hodebånd eller lignende. Det er vanlig å bestille logo i god tid før man slipper tease, dekk og konsept.

Bestilling av logo

Russelogoer selges i pakker, dere kan velge mellom bronse-, sølv- og gullpakke. Innholdet i pakkene varierer, men kvalitet er den samme. Dere får x antall revisjoner/utkast ut i fra hvilken pakke dere velger. Leveringstid på logo varier, men er normalt 25 virkedager.

Kvaliteten på logoen er alltid på topp, uansett hvilken pakke dere velger. Forskjellen er hva man får med av ekstra logoer, revisjoner osv. Vi lager ingen utkast før bestilling av logo, men dere får x antall utkast/revisjoner ut i fra hvilken pakke dere kjøper. Arbeid som utføres etter at alle revisjoner har blitt brukt, blir fakturert med en timepris på 500kr/t.

Vi ønsker en god beskrivelse av hvordan logo dere ønsker dere, last gjerne opp eksempler ved bestilling. Vi prøver å tilpasse og endre ulike revisjoner slik at dere får den logoen dere drømmer om.

Dere mottar faktura for bestillingen få dager etter bestilling, den må være betalt før arbeidet med produksjonen av bestillingen starter. Fakturaen har 7 dagers betalingsfrist.

Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔