kontakt@dugnadsiden.no (+47) 64 80 90 64

Rising high blir til NASA

Jentene i NASA er 17 jenter fra Bodø som er klare for russetiden 2018. Sammen har de kjøpt en russebuss og gleder seg til å ta med russebussen i «Russecampen» i Bodø og feste, mens alle jentene fortsatt er samlet.

Logo laget av Prouder
Logo: Prouder

NASA 2018

Jentene har nå sluppet konseptet NASA, dette har en betydning fra verdensrommet som kan assosieres med stort, voldsomt og merkbart. Lisa Pedersen (18) forteller: Dekknavnet og den første logoen vår, «Rising High 2018», hadde en engel med vinger og fremstilte oss som veldig søte og jentete. Vi ville komme litt vekk fra denne oppfatningen og overraske litt! Derfor NASA 2018!

Les også: Kristiansunds første russebuss

Russebuss i Bodø

NASA jentene har kjøpt en russebuss, men legger til at å ha russebuss i Bodø er ikke helt likt som det er i andre deler av Norge. I Bodø samles alle russ i «russecampen», dette er et inngjerdet område kun for russen. Jentene forteller at her er det en god del av både russebusser, vans og campingvogner. Russebussen til NASA jentene og til resten av russen i Bodø står i russecampen hele russetiden.

Les også: Gjør et krafttak mot kreft

heiheiheih
Russefeiringen er i gang for jentene!

En siste fest før studentlivet

Lisa Pedersen (18) forteller videre at gruppen deres var den gruppen i Bodø som startet planleggingen tidligst. De har klart å holde sammen under hele prosessen til tross for diskusjoner og uenigheter som kan oppstå underveis. Jentene har vært en sammensveiset gjeng siden starten av VGS og nå ser de frem til å ha en morsom russefeiring sammen før studentlivet starter og de flytter til andre byer.

Les også: Ta vare på hørselen din i russetiden

Kommentarer

Kommentarer