kontakt@dugnadsiden.no (+47) 64 80 90 64

Oppsummering av Russecupen 2017

For 5.året på rad sparket Russecupen igang på Haslum kunstgress i Bærum. I år var det 71 lag påmeldt, 49 guttebusser og 22 jentebusser. Alle kjempet de om heder, ære og tittelen Norges beste russebuss i fotball!

Spennende sluttspill med fete premier!

Vinnerlagene mottok også premier levert av Landstreff Stavanger, Russens skitur til Salen, Russedress og Høvik Hørsel. Russebussene som kom på 1.plass sikret seg VIP-billetter til Landstreff Stavanger i Mai og offesielle vinnergensere levert av Russedress. Russebussene på 2.plass fikk med seg Russepropper fra Høvik Hørsel.

Russecupen foregikk over to dager. På Lørdag var det gruppespill og på Søndag var det sluttspill. Russecupen skriver på sine nettsider at det har vært jevne og velspilte kamper under årets cup, samt veldig nervepirrende og spennende finaler!

Vinnerne av jenteklassen: Pregame 2018 fra Nadderud
Vinnerne av jenteklassen: Pregame 2018 fra Nadderud

Jentefinalen

I jentefinalen vinner Pregame fra Nadderud over Beatnik fra Romerike. Pregame viser frem vakker fotball og vinner til slutt 4-1 på «hjemmebane»!
Vi tok en prat med jentene og de forteller at de syntes det var veldig gøy på Russecupen og at det var mange spennende kamper. Jentene sier at de klatret seg helt til topps fordi de spilte bra sammen som et lag og var svært opptatt av å spille rolig med ballen og ikke bare sparke den videre. Til slutt så anbefaler de neste kull å melde seg på Russecupen fordi det var så gøy!

I gutteklassen vinner Coastin 2-1 over Pioner i finalen
Vinnerne i gutteklassen: Coastin 2018 fra Romerike

Guttefinalen

I gutteklassen vinner Coastin fra Romerike 2-1 over Pioner fra Ringerike i finalen. Finalen var jevnspilt og nervepirrende, men til slutt kunne Coastin juble over å vunnet Russecupen 2017!
Gutta forteller at de ga absolutt alt og at de tok hver match seriøst. De sa også at de likte premiene svært godt og at opplegget på Russecupen var supert!

 

 

Kommentarer

Kommentarer