kontakt@dugnadsiden.no (+47) 64 80 90 64

God stemning på Nordstrandvisningen 2018!

Torsdag 19. April var det duket for det årlige arrangementet Nordstrandvisningen. Solen skinte over Ekeberg og det var ingenting å si på stemningen når Nordstrand- og Østensjø russen kickstartet russetiden med venner og familie!

Tender Trap 2018 fra Østensjø
Tender Trap 2018 fra Østensjø

Fantastisk stemning

På Nordstrandvisningen starter russen feiringen med å vise venner og familie russebussene sine. Også i år var det fullt med tilskuere da bussene kom rullende inn på Ekeberg. Det var hele 13 busser som var klare for å vise seg frem: Slasher, Tender Trap, Redrun, Mad Dog, Overdrive, Hierarkiet, Flapper, Stavkroa, Apeshit, Funk Volume, Hjemmefronten, Formel 1 og Hønsehuset. Vi tok en prat med jentene i Tender Trap, og de fortalte at de var gira og spent på tiden fremover, men mest av alt veldig glade for å endelig kunne rulle sammen!

Formel 1 fra Nordstrand
Formel 1 fra Nordstrand

Gjennomførte konsepter

Russebussene hadde all grunn til å være stolte da de endelig kunne vise frem prosjektene de har jobbet med den siste tiden. Alle bussene stilte med upåklagelig interiør og eksteriør, og det var ingenting å si på stemningen blandt russen. Det var helt tydlig at gleden var stor for at russentiden endelig hadde startet! Etter alle bussene hadde ankommet Ekeberg og venner og familie hadde fått sett på russebussene og hilst på russen, kjørte de avgårde på sin første rulling – og russetiden var offisielt i gang!

Kommentarer

Kommentarer