kontakt@dugnadsiden.no (+47) 64 80 90 64

[Video] Nå begynner utdelingen av Brun og Blid for 2019 russen

Hvert år velger vi i Dugnadsiden ut flere samarbeidsgrupper som er så heldige å få spons fra Brun og Blid. Dugnadsiden og Brun og Blid har et eksklusivt samarbeid, hvor vi får lov til å dele ut forskjellig stæsj til de gruppene som fortjener en ekstra bonus. 

Første ut i år var jentene på Roll With It 2019 fra Eikeli i Bærum. Vi er svært fornøyde med innsatsen til jentene, som har jobbet 9 arbeidsdugnader og tjent over 182 000 kr på salgsdugnader gjennom oss. Her kan du se jentenes reaksjoner da de mottok goodiebagsene sine.

Les også: «Slik får dere flest arbeidsdugnader».

Hvordan blir man valgt?

Det at vi har et eksklusivt samarbeid betyr at det kun er Dugnadsiden-grupper som får denne muligheten. Vi velger blant de sponsorgruppene vi har hatt et godt og langvarig samarbeid med, og ofte har disse gruppene vært svært flinke på dugnader. Vi deler ut Brun og Blid-spons i de fleste byer i Norge, som for eksempel Bergen, Trondheim, Stavanger, Hamar, Kristiansand og Oslo.

Les også: «Tjen mer på dorulldugnad med våre salgstips».

Goodiebags fra Brun og Blid
Goodiebags fra Brun og Blid

Hva får man?

Det varierer fra år til år hva som befinner seg i goodiebagsene. Eksempler på premier er mobildeksel, regnponcho, tannbleking, klistremerker, paraply og pop-sockets. Felles for alle goodiebags er såklart solkort med soltid på.

Tidligere utdelinger

Vi har delt ut Brun og Blid-spons til gode samarbeidsgrupper de to siste årene.

Prankd2018 på Brun og Blid-utdeling i fjor
Prankd2018 på Brun og Blid-utdeling i fjor

Noen av de utvalgte i 2018 var Alibi 2018 fra Sandvika, Blindzone 2018 fra Oslo, Duck It 2018 fra Stabekk, Flapper 2018 fra Nordstrand, Paris Riot 2018 fra Romeriket, Honduras 2018 fra Bærum, Tender Trap 2018 fra Østensjø, Tidenes 2018 fra Nesbru og Prankd 2018 fra Lørenskog.

Her kan du se en tidligere video fra Brun og Blid-utdelingen i 2018.

 

 

 

Her kan du se full video fra utdelingen til Roll With It 2019:

Kommentarer

Kommentarer