kontakt@dugnadsiden.no (+47) 64 80 90 64

Askerkåringen 2018

Askerrussen invitere i år til Asker Kåringen 2018. Charter Svein ledet showet før kåringens fire russebusser og en vandregruppe underholdt tilskuerne med musikk og upåklagelig stemning! 

IMG_2264Årlig kåring

Askerrussen samlet venner og familie torsdag 19. April utenfor Askerhallen for det årlige arrangementet Asker Kåringen. Her skulle det deles ut fler titler, men først skulle hver buss ha et show på egen scene foran bussene sine. Og i år var Askerrussen glade for å meddele at en vandregruppe også skulle ha et bidrag under kåringen.

Mitch Murder 2018 gikk av med seieren som Årets Konsept

Årets Konsept: Mitch Murder 2018

Russebussene kjempet om åtte priser: Årets Askerbuss, Årets konsept, Årets låt, Årets interiør, Årets eksteriør, Årets show, Årets dekk og Årets logo. Standeren var høy og konkurransen stor mellom bussene. Gutta på Mitch Murder stakk avgårde med seieren som årets konsept! Vi tok en prat med dem og Andreas (19) forteller at de satset på å vinne denne prisen da de er svært fornøyd med konseptet sitt – og glad for å vinne prisen. Videre forteller han at alle medlemmene på bussen har lagt ned både mye tid og penger i bussen og at de nå ser frem til å rulle så mye som mulig.

Kommentarer

Kommentarer