Sjokoladeboller

 • 1-5 dager leveringstid
 • Bestill nå, betal senere
 • Vegansk

Myke og deilige sjokoladeboller, dekket av nydelig sjokolade og rullet i kokos. En boks med Sjokoladeboller kjøper dere av oss for 45 kr og vi anbefaler at dere selger den videre for 75 kr, som gir dere en fortjeneste på 30 kr per boks. Kakene ligger i en forseglet boks så de holdes ferske. Lettsolgte kaker som passer til dugnad for klassetur, leirskole, cup, turneringer og andre arrangementer. Deler av overskuddet av salget går til WWF for å støtte isbjørner.

Bestill Få tilbud
Fortjeneste kr. 30,-

Tjen penger på kake dugnad

Kake dugnad for idrettslag

Idrettslag har støtt og stadig salgsdugnader, og et populært dugnadsprodukt er kaker! Dere kan enkelt tjene penger til idrettslaget med å selge Dugnadsiden sine fem forskjellige sorter, og kunden finner garantert noe de har lyst på. Enten dere skal pusse opp klubbhuset, kjøpe nytt utstyr, nye drakter eller på en treningsleir - kakedugnad er perfekt!

 • En klubb på 270 stykker som selger 15 kakebokser hver, tjener totalt 121.500 kr på en dugnad.

 • Et idrettslag på 65 stykker som selger 20 kakebokser hver, tjener totalt 39.000 kr på en dugnad.

 • Et idrettslag på 25 stykker som selger 30 kakebokser hver, tjener totalt 22.500 kr på en dugnad.

Les mer om dugnad for idrettslag

Kake dugnad for skoleklasser

Klassetur er et høydepunkt i løpet av skoleåret, og for å sørge for at alle får være med arrangerer de fleste klasser dugnad som dekker kostnadene. Med kakedugnad tjener man mye på få dager, da det er gode produkter og et sortiment som har noe til alle. Ofte er det FAU-leder eller en av de foresatte som har ansvaret for bestilling, levering og distribuering av varer til elevene.

 • Et klassetrinn på 98 elver som selger 18 kakebokser hver, tjener totalt 52.920 kr på én skoledugnad.

 • En klasse på 35 elever som selger 26 kakebokser hver, tjener totalt 27.300 kr på én skoledugnad.

 • En klasse på 24 elever som selger 32 kakebokser hver, tjener totalt 23.040 kr på én skoledugnad.

Les mer om dugnad for skoleklasser

Kake dugnad for russ

Å selge kake er en tradisjon for russ som går tilbake over 30 år, det er ikke for ingen grunn at kakedugnad er så populært. Når man selger fem forskjellige kakeslag av god kvalitet vil kunder alltid kjøpe igjen, det er også en dugnad med god fortjeneste og enkelt å selge. På kun noen dager kan en russegruppe tjene mye penger på å selge til familie, venner og naboer.

 • En russebuss 27 personer som selger 15 kakebokser hver, tjener totalt 12.150 kr på én russedugnad.

 • En konseptgruppe på 15 personer som selger, 20 kakebokser hver, tjener totalt 9.000 kr på én russedugnad.

 • En russebil / russevan på 6 personer som selger 33 kakebokser hver, tjener totalt 5.940 kr på én russedugnad.

Les mer om dugnad for russ

Ingredienser

Havregryn, sukker, margarin (vegetabilsk olje (palme, raps og kokos), vann, salt, emulgator (E471 av vegetabilsk fett), surhetsregulerende middel (E330), aroma), kakaoglasur 10% (sukker, vegetabilsk fett (palmekjerne, palmeolje og sheaolje, emulgator (E492, E322), fettredusert kakaopulver (11 % av kakaoglasuren), emulgator (E322), aroma), kokos, fettredusert kakaopulver 2%, aroma, konserveringsmiddel (E202).

Ca 480 gram i en boks, 127 dager holdbarhet.

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔