Punsjruller

 • 1-5 dager leveringstid
 • Bestill nå, betal senere
 • Vegansk

Myk og saftig marsipan med sjokoladetrekk på endene. En boks med Punsjruller kjøpes for 45 kr og vi anbefaler at dere selger den videre for 75 kr, som gir dere en fortjeneste på 30 kr per boks. Kakene ligger i en forseglet boks så de holdes ferske. Selg kaker som dugnad med klassen, idrettslaget, korpset eller russegruppen. Deler av overskuddet av salget går til WWF for å støtte isbjørner.

Bestill Få tilbud
Fortjeneste kr. 30,-

Tjen penger på kake dugnad

Kake dugnad for idrettslag

For mange idrettslag er en kakesalg dugnad svaret på, hvordan skaffe penger til idrettslag. Dette er en dugnad mange har gjort tidligere og er produkter de aller fleste kjenner igjen. Dugnaden gjennomføres som regel med forhåndssalg og er kjent som en dugnad med god fortjeneste.

Tjen penger til klubben ved å gjennomføre enkle salgsdugnader som en kake dugnad. Eksempler på fortjeneste:

 • Et helt idrettslag med 500 medlemmer som selger 10 kakebokser hver tjener 150.000 kr på én dugnad idrettslag

 • Et helt idrettslag med 200 medlemmer som selger 16 kakebokser hver tjener 96.000 kr én dugnad idrettslag

 • Et enkelt lag i en klubb eller idrettsforening med 20 utøvere som selger 28 kakebokser hver tjener 16.800 kr én dugnad idrettslag

Les mer om dugnad for idrettslag

Kake dugnad for skoleklasser

Det er mange måter å tjene penger til klassetur på, men en av de enkleste og beste måtene er salg av kakebokser. Det er en dugnad skoleklasser har gjort i flere 10 år og er en dugnad med god fortjeneste. Med forhåndssalg av kakebokser gjennomfører skoleklassen en risikofri dugnad som gjør at egenandelen på klasseturen reduseres.

Eksempler på hvor mye en skoleklasse kan tjene på en kake dugnad:

 • En skoleklasse med 26 elever som selger 18 kakebokser hver tjener 14.040 kr på én dugnad

 • Er det 5 elever i en skoleklasse som selger 23 kakebokser hver tjener 3.450 kr på én dugnad

 • Et helt klassetrinn med 85 elever som selger 12 kakebokser hver tjener 30.600 kr på én dugnad

Les mer om dugnad for skoleklasser

Kake dugnad for russ

Salg av kaker har vært en populær dugnad blant russen i mange år og for mange russegrupper handler det om å gjøre en dugnad med god fortjeneste. En kake dugnad er en enkel dugnad som vanligvis gjennomføres med forhåndssalg. Det gir en risikofri dugnad og lettjente penger til russetiden.

Eksempler på hvor mye en russegruppe kan tjene på en kakedugnad:

 • En russebuss 28 personer som selger 28 kakebokser hver, tjener totalt 23.520 kr på én russedugnad.

 • En konseptgruppe på 17 personer som selger, 21 kakebokser hver, tjener totalt 10.710 kr på én russedugnad.

 • En russebil eller russevan på 7 personer som selger 17 kakebokser hver, tjener totalt 3.570 kr på én russedugnad.

Les mer om dugnad for russ

Ingredienser

Havregryn, sukker, marsipan 20 % (sukker, mandel, glukose, stabilisator (E420), invertsukker, fargestoff (E160a, E131), konserveringsmidler (E202)), margarin (vegetabilsk olje (palme, raps og kokos), vann, salt, emulgator (E471 av vegetabilsk fett), surhetsregulerende middel (E330), aroma), kakaoglasur (sukker, vegetabilsk fett (palmekjerne, palme og shea olje, emulgator (E492, E322), fettredusert kakaopulver (11 % av kakaoglasuren), emulgator (E322), aroma), fettredusert kakaopulver, arrakaroma, konserveringsmidler (E202).

Ca 420 gram i en boks, 127 dager holdbarhet.

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔