Desinfiserende håndrens (85 % etanol)

Desinfiserende håndrens (85 % etanol)

 • Gratis frakt
 • 1-5 dager leveringstid
 • Bestill nå, betal senere
 • 85 % etanol

En pakke kommer med 5 flasker x 100 ml håndrens. Produktet består av 85 % etanol og er laget for å drepe bakterier, virus og lignende. Dette er et veldig lettsolgt og populært produkt da etterspørselen etter antibakterisk middel har økt kraftig den siste tiden. Dere selger videre til sluttkunde for 499 kr.

Bestill
Fortjeneste kr. 200,-

Tjen penger på dugnad

Dugnad med antibakterisk håndrens har blitt en populær dugnad fra våren 2020 da etterspørselen på lignende produkter har eksplodert pga covid19 pandemien. Dette er et perfekt produkt å selge i tillegg til andre produkter, som eksempel dopapir og tørkerull. Antibakterisk håndrens vil være en vanlig forbruksvare i lang tid fremover, som gjør det mulig for dere å få faste kunder og ha flere runder med dugnad. Dette er en passende salgsdugnad for idrettslag, skoleklasser, russ, korps og andre grupper og organisasjoner som vil tjene penger på dugnad.

Det vanligste er å selge 4 - 8 pakker med håndrens per person. En pakke består av 5 flasker x 100 ml og selges for 499 kr. Dere tjener 200 kr per solgte pakke.

Dere bestiller på Dugnadsiden.no, og vanlig leveringstid er 2-5 arbeidsdager. Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. 

Hånddesinfeksjon dugnad for idrettslag

En salgsdugnad med hånddesinfeksjon er en god løsning på spørsmålet, hvordan tjene penger til idrettslag. Håndrens dugnad ble en populær dugnad i 2020 og har etablert seg som en dugnad mange klubber og idrettslag repeterer.

Ved å gjøre dugnader tjener idrettslag gode penger som bruker til forskjellige treningsleir, cuper i Norge og i utlandet og utstyr.

Eksempler på hvor mye et idrettslag kan tjene på en enkelt runde med salg av hånddesinfeksjon:

 • Om det er 230 medlemmer, hvor alle selger 5 pakker med hver hånddesinfeksjon, tjener dere 230.000 kr
 • Om det er 140 medlemmer, hvor alle selger 6 pakker hver med hånddesinfeksjon, tjener dere 168.000 kr
 • Et enkelte lag på 18 spillere, hvor alle selger 12 pakker hver med hånddesinfeksjon, tjener dere  43.200 kr

Les mer om dugnad for idrettslag

Hånddesinfeksjon dugnad for skoleklasser

Hvordan skaffe penger til klassetur er det mange skoleklasser som lurer på. En salgsdugnad med håndrens er en rask og fin dugnad som reduserer kostnadene i forbindelse med skoletur til Polen. Hånddesinfeksjon kan fint kombineres med alle de andre produktene Dugnadsiden tilbyr: dopapir, tørkepapir, tennbriketter, sokker og julekort.

 • Et helt klassetrinn med 76 elever som selger 5 pakker med hånddesinfeksjon hver tjener 76.000 kr
 • En skoleklasse med 27 elever som selger 9 pakker med hånddesinfeksjon hver tjener 48.600 kr
 • Er det 6 elever i en skoleklasse som selger 7 pakker med hånddesinfeksjon hver tjener de 8.400 kr

Les mer om dugnad for skoleklasser

Hånddesinfeksjon dugnad for russ

For mange russegrupper handler årene før russetiden om å tjene så mye penger som mulig. Det er derfor viktig å selge gode produkter som gjør at man kan selge til de samme personene flere ganger. Dette vil gjøre dugnadene enklere og en salgsdugnad med hånddesinfeksjon er en fin dugnad for russ.

Eksempler på hvor mye en russegruppe kan tjene:

 • En russebuss på 31 personer tjener 26.000 kr ved å selge 10 pakker med hånddesinfeksjon hver.
 • En vandreruss gruppe på 21 personer tjener 50.400 kr ved å selge 12 pakker med hånddesinfeksjon hver.
 • En russebil eller russevan på 7 personer tjener 12.600 kr ved å selge 9 pakker med hånddesinfeksjon hver.

Les mer om dugnad for russ

Hvordan funker det?

De fleste grupper selger flere produkter samtidig. Alle våre produkter er lettsolgte og gir god fortjeneste per salg. Vi hjelper dere og gir dere gode salgstips underveis!
1. Benytt kalkulator
2. Bestill varer
3. Selg varene
4. Penger i kassa
5. Betal for varene
Russebuss Asker 2021

Vi er en russebuss fra Asker og vi har tjent over 180 000 kr på dugnader. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Dugnadsiden og vil anbefale de på det sterkeste!

— Russebuss Asker 2021

Mona Solum Bakke

Nøtterøy Håndball Bredde har brukt Dugnadsiden i 3 år og har i den perioden tjent over 300 000,- Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og leveringene har alltid gått som avtalt.

— Mona Solum Bakke

Gry F.Stensrud

Idrettslaget KFUM 2004 bruker Dugnadsiden for å tjene inn penger til lagkassen og treningsturer. Det var enkelt og bestille og varene ble levert til avtalt tid og sted. Alle på laget hentet varene og dugnaden var en suksess. Vi har på 2 dorull dugnader tjent 351 000,-

— Gry F.Stensrud

Spørsmål og svar

Må man betale med en gang?

Dere får faktura slik at dere kan betale med penger dere har tjent inn. Fristen på faktura er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Får vi noe hjelp til å selge av Dugnadsiden?

Dere vil motta salgstips, bestillingslister og materiell dere kan legge ut på sosiale medier som kan øke salget.

Hvor lang er betalingsfristen?

Betalingsfristen er 14 dager fra dere har mottatt varene.

Kom i gang i dag

Det er enkelt å komme i gang, og vi hjelper deg hele veien. Hvis du ønsker å prate med oss om muligheter kan du fylle inn skjemaet, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Gå til bestilling ➔